El Bartrina obre l'any del seu 20è aniversari amb l'espectacle de circ 'Rhümia'

Dins la nova temporada del teatre reusenc s'ha inclòs el 'Cicle 20 Anys TBR', que també portarà a l'escenari dues obres del dramaturg Josep Maria Benet i Jornet: 'Revolta de Bruixes' (el 18 de febrer) i 'La desaparició de Wendy' (el 4 de març)

19 mayo 2017 16:39 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus va obrir ahir al vespre la temporada d’hivern-primavera 2017 amb el muntatge Rhümia, de Rhum & Cia., un espectacle per a tots els públics guardonat amb el Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ i que tot just acaba de fer estada al Teatre Lliure de Gràcia de Barcelona. Aquest va ser el primer d’un extens ventall d’espectacles de primer nivell que es podran veure la nova temporada al Teatre Bartrina de Reus, que dedica un cicle específic a commemorar el vintè aniversari de la reobertura d’aquest històric espai escènic vinculat al Centre de Lectura de Reus.

Precisament, alguns dels espectacles de la nova temporada del Bartrina s’han inclòs al cicle de celebració ‘Cicle 20 Anys TBR’. A més de Rhümia, aquest cicle portarà a l’escenari del teatre reusenc dues obres d’un dels dramaturgs més importants que ha donat la literatura catalana: Josep Maria Benet i Jornet. La primera obra d’aquest autor arribarà el 18 de febrer i serà Revolta de Bruixes, dirigida per Juan Carlos Martel i interpretada, entre altres, per Chantal Aimée, Clàudia Benito, Àurea Márquez i Xicu Masó.

L’altra peça del cicle amb el segell de Benet i Jornet es representarà el 4 de març i porta per títol La desaparició de Wendy, una producció de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia, amb la col·laboració del Teatre Bartrina, sota la direcció d’Oriol Broggi.

L’altra peça inclosa al Cicle 20 Anys TBR és Pretty, de Neil LaBute, programada el 8 d’abril, amb direcció de Marilia Samper i interpretació de Joan Carreras, Sara Espígul, Mariona Ribas i Pau Roca. Produïda per La Villarroel. El cinquè i darrer espectacle del cicle del vintè aniverari és un concert especial del 20è aniversari del Teatre Bartrina a càrrec de La Soul Machine.

Comentarios
Multimedia Diari