El CDR de la Selva es mobilitza contra el campus d’estiu de VOX

Rebutgen la presència «de feixistes» al poble i demanen al consistori i a l’hotel que els acull que evitin la seva estada 
 

02 julio 2018 09:13 | Actualizado a 11 octubre 2018 12:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ara farà uns dies, el partit Vox España va anunciar que organitzava un campus d’estiu els dies 6, 7 i 8 de juliol a la Selva del Camp. Un acte que tindrà lloc en un hotel del poble i que consistirà en tallers, conferències i altres activitats per potenciar el partit. Un anunci que ha generat un profund malestar entre una part de la població i, sobretot, entre els membres del CDR de la Selva del Camp, que s’han declarat en peu de guerra contra l’arribada de la formació al poble. 

De fet, els seus integrants han emès un comunicat a través de les xarxes socials mostrant la seva indignació per la presència «de feixistes i antidemòcrates a la Selva del Camp». En aquest sentit, exigeixen a l’Ajuntament que s’adhereixi al manifest de rebuig que han redactat, així com la resta d’entitats, col·lectius i partits polítics del municipi. També demanen als responsables de l’hotel on VOX realitzarà el campus d’estiu que «no permetin actes feixistes a les seves instal·lacions». 

Masdeu renuncia a l’alcaldia 

Josep Masdeu va oficialitzar durant el ple municipal de la setmana passada que renunciava a l’alcaldia de la Selva del Camp en compliment de l’acord de govern que el seu partit (PSC) manté des de les eleccions passades amb ERC. Un cop feta efectiva la renúncia, està previst que demà dimarts tingui lloc una sessió plenària extraordinària amb l’objectiu que el republicà Jordi Vinyals ocupi, de nou, l’alcaldia del municipi selvatà. El govern municipal està integrat per quatre regidors del PSC i tres d’ERC.

Comentarios
Multimedia Diari