El Carrasclet estrena el seu vestit

Ho va fer a La Palma pels seus 30 anys, en exclusiva a prop de 400 persones

19 mayo 2017 18:04 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

«La participació ha estat multitudinària, hem estat 400 persones. A més, amb les fortes pluges hem pensat de pressa i ens hem pogut aixoplugar a la zona coberta de La Palma, però l’espai se’ns ha quedat petit», va explicar ahir divendres el cap del col·lectiu del Gegant Carrasclet, Marçal Ribas moments previs a l’esclat de la celebració. I és que ahir va ser el seu gran dia, ja que culminava l’espera de l’estrena del seu vestit nou en el marc dels seus 30 anys, el qual havia estat finançat a partir d’una campanya de micromecenatge.

Els participants de la mateixa van ser els afortunats de gaudir en exclusiva del nou look del Gegant després del visionat d’un recull de fotos. Van gaudir de la recompensa per haver col·laborat a la campanya de l’aniversari, la qual va tenir una rebuda de molt d’èxit, ja que es van aconseguir 2.150 euros dels 1.894 necessaris. I és que en aquests darrers trenta anys, la indumentària del gegant ha canviat molt poc i des de la colla, no es va voler trenar l’essència de l’element renovant els teixits

Solucions a temps

Per la seva banda, la solució ben pensada del col·lectiu del Gegant fuseller de muntanya Pere Joan Barceló i Anguera, va estalviar molts mals de cap. L’aparició pública del nou vestit del Carrasclet es durà a terme avui, si el temps ho permet, a la sortida del Seguici Festiu amb altres elements, a partir de les 19 hores i des del Campanar de la capital del Baix Camp.

La jornada, però, va trasbalsar tothom. Les complicades condicions meteorològiques traduïdes en pluges torrencials van obligar a suspendre molts dels actes programats per la Festa Major de Misericòrdia, com va ser també el cas de la cercavila del Seguici Petit, la qual passarà a dur-se a terme el dia 30 de setembre, segons anuncià l’Ajuntament a partir d’ahir a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari