El Casal d'Estiu del Mas Pintat ofereix activitats del Seguici Festiu pels més petits

El projecte està adreçat a nens i nenes d'entre 0 i 3 anys, però els seus germans i germanes grans de fins a 6 anys també hi poden assistir

08 agosto 2019 09:36 | Actualizado a 08 agosto 2019 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Escola Bressol Marfull enceta el mes d'agost amb activitats lúdiques per infants d'entre 0 i 3 anys amb temàtica del Seguici Festiu. Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística i emmarcada en el Casal d'Estiu del Mas Pintat, es realitza des del 5 fins al 30 d'agost i té per objectiu oferir un suport a les famílies que vulguin conciliar la vida laboral amb el període de vacances dels seus nens i nenes. En el cas que els infants tinguin germans i germanes més grans, però de menys de 6 anys, també poden participar en el projecte. El Regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha apuntat que, d'aquesta manera, "s'ofereix un servei públic de més utilitat, afavoreix les famílies i posa a les persones en el centre de decisions".

El casal ofereix un servei des de les 8 del matí fins les 15 hores, amb un servei d'acollida i de menjador. Inicialment, les places disponibles han estat 41, i actualment encara en queda alguna lliure per infants de 0 a 1 anys. Es tracta d'inscripcions setmanals que es poden efectuar a l'Oficina Municipal d'Escolarització des del dia 10 de juny i fins a esgotar places. D'entre els seus serveis, disposen del programa del casal per 30€, d'acollida opcional, que costa 12€ i de menjador per 30€.

Les instal·lacions del centre s'ha guarnit de grans murals, serpentines, missatges i penjolls amb motius vinculats a la Festa Major, que és el fil conductor de les activitats lúdiques que duran a terme professors i infants. Cançons, balls i tallers, entre d'altres, instruiran la cultura ganxeta als nens i nenes, que sovint són seguidors d'elements del Seguici com els gegants, les bèsties i els Diables. Subirats ha assegurat que "potenciarà la integració i els unirà durant aquestes setmanes d'estiu, perquè ells són els que més en gaudeixen", sense deixar d'afegir que pretenen "proporcionar eines adreçades a la família, sobretot en les primeres etapes de criança". 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari