Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Casal d'Estiu del Mas Pintat ofereix activitats del Seguici Festiu pels més petits

El projecte està adreçat a nens i nenes d'entre 0 i 3 anys, però els seus germans i germanes grans de fins a 6 anys també hi poden assistir

Isabel Limón

Whatsapp
Nens i nenes del casal ballant cançons del Seguici Festiu. Foto: Isabel Limón

Nens i nenes del casal ballant cançons del Seguici Festiu. Foto: Isabel Limón

L'Escola Bressol Marfull enceta el mes d'agost amb activitats lúdiques per infants d'entre 0 i 3 anys amb temàtica del Seguici Festiu. Aquesta iniciativa, impulsada per la Regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística i emmarcada en el Casal d'Estiu del Mas Pintat, es realitza des del 5 fins al 30 d'agost i té per objectiu oferir un suport a les famílies que vulguin conciliar la vida laboral amb el període de vacances dels seus nens i nenes. En el cas que els infants tinguin germans i germanes més grans, però de menys de 6 anys, també poden participar en el projecte. El Regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, ha apuntat que, d'aquesta manera, "s'ofereix un servei públic de més utilitat, afavoreix les famílies i posa a les persones en el centre de decisions".

El casal ofereix un servei des de les 8 del matí fins les 15 hores, amb un servei d'acollida i de menjador. Inicialment, les places disponibles han estat 41, i actualment encara en queda alguna lliure per infants de 0 a 1 anys. Es tracta d'inscripcions setmanals que es poden efectuar a l'Oficina Municipal d'Escolarització des del dia 10 de juny i fins a esgotar places. D'entre els seus serveis, disposen del programa del casal per 30€, d'acollida opcional, que costa 12€ i de menjador per 30€.

Les instal·lacions del centre s'ha guarnit de grans murals, serpentines, missatges i penjolls amb motius vinculats a la Festa Major, que és el fil conductor de les activitats lúdiques que duran a terme professors i infants. Cançons, balls i tallers, entre d'altres, instruiran la cultura ganxeta als nens i nenes, que sovint són seguidors d'elements del Seguici com els gegants, les bèsties i els Diables. Subirats ha assegurat que "potenciarà la integració i els unirà durant aquestes setmanes d'estiu, perquè ells són els que més en gaudeixen", sense deixar d'afegir que pretenen "proporcionar eines adreçades a la família, sobretot en les primeres etapes de criança". 

Temas

Comentarios

Lea También