Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Centre de Lectura de Reus i el Grup Mémora signen un conveni de col·laboració

L'objectiu de l'acord és promoure activitats culturals conjuntament

Redacció

Whatsapp
Xavier Poch, del Grup Mèmora (esquerra) i el president del Centre de Lectura, Xavier Filella, firmant l'acord. FOTO: A.GONZÁLEZ

Xavier Poch, del Grup Mèmora (esquerra) i el president del Centre de Lectura, Xavier Filella, firmant l'acord. FOTO: A.GONZÁLEZ

El Centre de Lectura de Reus i el Grup Mémora han signat aquest dimarts un conveni amb la voluntat d’establir acords de col·laboració amb la programació conjunta d’activitats culturals. El Centre de Lectura acorda cedir els espais (sales, aules, etc.) que el Grup Mémora necessiti per a les seves reunions i activitats, de mutu acord. També col·laborarà en l’organització i difusió de ‘In memoriam’, una activitat cultural –en format de concert, audició i recital poètic- que Mémora preveu organitzar a Reus la tardor de cada any i en aquells altres projectes culturals que es decideixin. En aquesta ocasió, ‘In memoriam’ tindrà lloc el proper dijous 27 d’octubre a la sala d’actes del tanatori de Mémora, al carrer Bèlgica número 10 de Reus (polígon Tecnoparc), una proposta cultural que comptarà amb la participació del quartet de corda de l’Escola de Música del Centre de Lectura i la presentació i lectura de poemes (els sonets de Shakespeare) a càrrec de Montserrat Auqué, del Col·lectiu En Veu Alta de la Biblioteca del Centre de Lectura.

El dia abans, dimecres 26 d’octubre (18 hores), a la sala d’actes del Centre de Lectura tindrà lloc la conferencia ‘La mort: un ingredient temut però necessari de la vida', un acte organitzat pel Grup Mémora, obert a tot el públic.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También