Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Cèlia Artiga de Reus reclama un polilleuger per l'escola

L’AMPA del col·legi ‘no renuncia’ al projecte que es va acordar el 2010. Creuen que també seria positiu per als joves dels barris Sol i Vista i Pelai

Diari de Tarragona

Whatsapp
L’escola Cèlia Artiga es troba al barri Sol i Vista de Reus. FOTO: Alba Mariné

L’escola Cèlia Artiga es troba al barri Sol i Vista de Reus. FOTO: Alba Mariné

Els pares i mares de l’AMPA de l’Escola Cèlia Artiga, ubicada al barri Sol i Vista, han enviat un comunicat en què deixen clar que «no renuncien al projecte de polilleuger que hauria de donar servei a l’escola en horari lectiu i per fer les activitats extraescolars».
Segons expliquen al Diari, es tracta d’una reivindicació que porten temps demanant i del tot justificada, ja que fa uns set anys que van acordar la seva construcció amb l’Ajuntament. De fet, al mateix centre es troba la maqueta del projecte de com hauria de ser la instal·lació esportiva.

La demanda dels pares de l’escola torna a aflorar amb força amb motiu de l’activació del Pla de Barris a Sol i Vista i Immaculada. Precisament, en el marc d’aquest projecte, anys 2009-2010, és on va néixer l’acord de dotar el centre amb un polilleuger. Abans ja s’havien construït equipaments similars al Ciutat de Reus i l’Alberich i Casas.

Llavors, però, aquelles promeses del govern tripartit van quedar en foc d’encenalls per culpa de la crisi i, el Pla de Barris, es va prorrogar sine die fins al dia d’avui. Això sí, aquella ambiciosa reforma integral (contemplava una partida de 12,4 milions d’euros) ha quedat reformulada als temps actuals i té data de caducitat. I és que l’actual govern municipal té temps fins a l’estiu vinent per executar les obres, ja que en cas contrari perdria la subvenció de 500.000 euros procedent de la Generalitat.

«Creiem que amb la inversió del Pla de Barris a Sol i Vista i Immaculada seria un bon moment per executar-lo i així millorar la convivència i la salut amb l’esport», exposa el comunicat. A més a més, afegeixen que «es podria fer servir per als festivals de Nadal i altres festes tradicionals que es fan a l’escola i al barri»

Servei al barri

Des de l’AMPA de l’Escola Cèlia Artiga estan convençuts que la seva posada en marxa també seria estratègica per aquesta zona de la ciutat. «Donaria servei als barris Sol i Vista i Pelai i els joves podrien practicar algun esport, la gent gran i les dones podrien fer gimnàstica o balls i teatre per als usuaris del Taller Baix Camp».

Temas

Comentarios

Lea También