El Consell Comarcal del Baix Camp va retirar 136 vehicles abandonats durant el 2017

Una seixantena de vehicles van ser desballestats.

21 enero 2018 18:18 | Actualizado a 21 enero 2018 18:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles Abandonats i Fora d’Ús del Consell Comarcal del Baix Camp va tramitar, durant l’any 2017, un total de 138 expedients, dels quals 136 van ser per la retirada de vehicles abandonats. Els dos expedients restants feien referència a cessions voluntàries, que els propietaris dels vehicles van fer als seus ajuntaments.
Dels 138 casos tramitats, 114 corresponien al municipi de Cambrils, sis a Vinyols i els Arcs, sis a La Selva del Camp, tres a Vilanova d’Escornalbou, tres a Montbrió del Camp, dos a Pratdip, dos a Prades, un a Riudecols i un expedient més a Castellvell del Camp.

D’aquesta totalitat, una seixantena de vehicles van ser desballestats. El número de vehicles abandonats al llarg de l’any passat va ser molt superior al registrar el 2016, quan només se’n van haver de retirar 69. Coincidentment, Cambrils va ser també el municipi amb més vehícles abandonats amb un total de cinc, molt lluny dels 114 de l’any passat.

Des de l’any 2010, el Consell Comarcal ofereix aquesta assistència als municipis i en realitza els tràmits administratius associats. A dia d’avui, són 17 les poblacions que ja han delegat el servei a l’ens comarcal, a través de la formalització del corresponent conveni de col·laboració.

Comentarios
Multimedia Diari