Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Conservatori de Reus obre les portes al ciutadà

Els dies 1, 3 i 4 d’abril els visitants podran veure les instal·lacions del centre i assistir a algunes classes i assajos

Diari de Tarragona

Whatsapp
Són les primeres jornades de portes obertes que organitza el Conservatori de la Diputació a Reus. FOTO: Cedida

Són les primeres jornades de portes obertes que organitza el Conservatori de la Diputació a Reus. FOTO: Cedida

El Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà la seva activitat diària a la ciutadania els dies 1, 3 i 4 d’abril amb la celebració d’unes jornades de portes obertes. Aquests dies els visitants podran conèixer les instal·lacions del centre, conèixer de primera mà el seu funcionament i assistir a algunes de les classes i assajos. 

Les jornades començaran a les 18.00 hores i seran guiades pels responsables del conservatori, que explicaran les característiques dels plans d’estudi i les formacions que s’ofereixen al centre, a més de respondre tots aquells dubtes que se’ls hi plantegin. 

En la primera jornada de portes obertes, el dilluns 1 d’abril, es visitaran les instal·lacions de l’edifici del carrer Sant Jaume, que acullen les aules de contrabaix, de sensibilització i guitarra, entre d’altres. Els participants assistiran als assajos de les agrupacions instrumentals d’alumnes de 7 i 8 anys. 

El dimecres 3 d’abril s’obriran les portes al públic de les classes de fagot, trompa, oboè, saxo i percussió, ubicades al Palau Bofarull, al carrer Llovera de Reus. I, per últim, el dijous 4 d’abril, la Banda de Grau Professional del Conservatori de Música de la Diputació a Reus mostrarà el seu treball amb un assaig obert. 

Són les primeres jornades de portes obertes al conservatori reusenc amb l’objectiu de donar a conèixer el centre a la ciutadania, explicar la seva tasca i mostrar el seu dia a dia. Per motius d’aforament, cal que s’hi inscrigui a: www.dipta.cat/cmreus.

Temas

Comentarios