El Cros Solidari de l’Escola la Vitxeta recapta més 600 quilos d’aliments

La quarta edició de la iniciativa va reunir prop de 300 participants, en una jornada marcada per l’ambient festiu i el foment de l’esport

19 marzo 2018 07:20 | Actualizado a 19 marzo 2018 07:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Escola la Vitxeta va assolir ahir un nou èxit durant la quarta edició del Cros Solidari. La iniciativa de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola la Vitxeta de Reus va reunir prop de 300 participants i va recaptar més de 600 quilograms d’aliments, que s’entregaran al Banc d’Aliments. «A través del dorsal solidari els participants col·laboren portant 1 quilo d’aliments que es destinen al Banc dels Aliments», detalla Paula Franch, membre de la comissió esportiva de l’Escola la Vitxeta. La iniciativa compta amb el suport del Consell Esportiu del Baix Camp i és puntuable per als Jocs Esportius Escolars de Cros de la comarca.

A més de l’esperit solidari, la cursa escolar també fomenta entre les famílies la importància de practicar esport i els beneficis que té per a la salut. «Valorem positivament que després de quatre edicions el Cros Solidari la Vitxeta s’hagi consolidat. A més, és una iniciativa que permet als mestres treballar els mateixos valors també a l’aula», destaca Paula Franch.

Sobre això, la presidenta de l’Associació de Mares i Pares de l’Escola la Vitxeta, Marina Berasategui, també subratlla que «el projecte forma part de l’ADN de l’escola». L’ambient festiu és un altre dels trets distintius de la cursa escolar, una competició amb 15 categories i que està oberta a la participació de nens i nenes d’altres escoles de la ciutat.

«Tenim la sort de comptar amb participants d’altres centres i clubs de la ciutat, la qual cosa contribueix a fer créixer l’ambient esportiu i festiu», destaca Marina Berasategui. En acabar el Cros Solidari es va fer entrega de les medalles, copes, trofeus i obsequis als participants. «Agraïm la implicació de les empreses col·laboradores, així com de tots els voluntaris que un any més han fet possible que el IV Cros Solidari la Vitxeta sigui un èxit», destaca Paula Franch.

Comentarios
Multimedia Diari