El ‘DiNadal’ recapta 1.800€ per a entitats benèfiques

El dinar solidari va reunir unes 70 persones a La Palma. El menú, un plat d’arròs i una mandarina, copia la fórmula dels menjadors socials 

03 diciembre 2017 17:47 | Actualizado a 03 diciembre 2017 17:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un plat d’arròs amb tomàquet i una mandarina. Aquest és el menú que, un any més, es va oferir ahir als participants del dinar solidari ‘DiNadal’ organitzat per l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus a La Palma. En aquesta ocasió van prendre part a l’acte unes 70 persones que van ajudar a recaptar 1.800 euros, els quals es destinaran a dues entitats benèfiques de la ciutat que treballen amb persones en risc d’exclusió social: Cáritas Interparroquial de Reus i la Societat de Sant Vicenç de Paül-Conferència de Reus. 

El president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, Josep Domene, agraïa ahir tant el suport de l’Ajuntament de Reus com dels diferents establiments col·laboradors d’un dinar solidari que pretén conscienciar sobre la pobresa i recollir fons per als qui més ho necessiten. Per aquest motiu, Domene recordava que el dinar «és de caràcter marcadament auster i manté similituds amb el funcionament de qualsevol menjador social on tothom fa cua per rebre els aliments i mengen junts amb plats de plàstic», subratllava Domene.  

10 € el menú

Els diners recaptats pel ‘DiNadal’ s’han aconseguit a través dels tiquets del dinar (10 € adults i 5 € els infants), les col·laboracions a través de la fila zero i la rifa de productes que van aportar els deu establiments col·laboradors. El consistori participa a través del Pla Local d’Inclusió Social.  

Comentarios
Multimedia Diari