Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El ‘DiNadal’ recapta 1.800€ per a entitats benèfiques

El dinar solidari va reunir unes 70 persones a La Palma. El menú, un plat d’arròs i una mandarina, copia la fórmula dels menjadors socials 

Francesc Gras

Whatsapp
La cinquena edició del ‘DiNadal’ va reunir ahir unes 70 persones a La Palma. FOTO: Alfredo González

La cinquena edició del ‘DiNadal’ va reunir ahir unes 70 persones a La Palma. FOTO: Alfredo González

Un plat d’arròs amb tomàquet i una mandarina. Aquest és el menú que, un any més, es va oferir ahir als participants del dinar solidari ‘DiNadal’ organitzat per l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus a La Palma. En aquesta ocasió van prendre part a l’acte unes 70 persones que van ajudar a recaptar 1.800 euros, els quals es destinaran a dues entitats benèfiques de la ciutat que treballen amb persones en risc d’exclusió social: Cáritas Interparroquial de Reus i la Societat de Sant Vicenç de Paül-Conferència de Reus. 

El president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa, Josep Domene, agraïa ahir tant el suport de l’Ajuntament de Reus com dels diferents establiments col·laboradors d’un dinar solidari que pretén conscienciar sobre la pobresa i recollir fons per als qui més ho necessiten. Per aquest motiu, Domene recordava que el dinar «és de caràcter marcadament auster i manté similituds amb el funcionament de qualsevol menjador social on tothom fa cua per rebre els aliments i mengen junts amb plats de plàstic», subratllava Domene.  

10 € el menú

Els diners recaptats pel ‘DiNadal’ s’han aconseguit a través dels tiquets del dinar (10 € adults i 5 € els infants), les col·laboracions a través de la fila zero i la rifa de productes que van aportar els deu establiments col·laboradors. El consistori participa a través del Pla Local d’Inclusió Social.  

Temas

Comentarios

Lea También