El Diari de Reus digital ja és una realitat

El nou projecte s'adapta a les noves necessitats i sorgeix com una ferma aposta per la societat reusenca i del Baix Camp

11 octubre 2019 14:27 | Actualizado a 16 octubre 2019 08:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El diaridereus.com ja és una realitat. Hereu de la històrica capçalera del Diari de Reus però adaptada als temps actuals, el nou projecte digital sorgeix com una aposta decidida per la societat reusenca i tota la comarca del Baix Camp. De fet, el nou mitjà digital ha escollit un esdeveniment tan genuïnament ‘ganxet’ i de la importància d’ExproReus per donar el seu tret de sortida. En aquests moments, l’edifici de firaReus acull la presentació del nou mitjà amb la presència d’una destacada representació de la societat reusenca. 

El responsable del Diari de Reus i cap de la secció de Reus i el Baix Camp, Francesc Gras, ha donat la benvinguda a tots els presents i ha explicat les línies mestres del projecte. «Volem que els reusencs i el seu ric teixit cultural, associatiu i social, la seva vida política i empresarial siguin el centre de la informació i s’hi vegin representats», ha explicat, sense deixar de banda que, de la mà d’un equip de periodistes compromesos i amb talent, s’informarà minut a minut de tota l’actualitat. Gras també ha destacat la voluntat de generar opinió amb articles, entrevistes i reportatges de qualitat. «Disposem d’un portal adaptat a les noves formes de consum informatiu i que està completat amb la presència a les xarxes i la interacció constant amb els lectors». 

En aquests moments, el responsable de tota l’àrea digital del Diari de Tarragona, Xavier de Gispert, està repassant el motius que han portat a la direcció de l’empresa a posar en marxa el projecte i les virtuts que té el nou disseny del diaridereus.com.  Entre altres característiques, ha destacat la capacitat que el nou portal està adaptat a les «més innovadores narratives multimèdia, multipantalla i a les exigències dels nous temps». 

Abans, però, De Gispert ha analitzat les dades del gran creixement d’audiència de Reus i el Baix Camp que s ‘ha experimentat des que es va posar en marxa el Diari de Reus. En l’àmbit de la capital del Baix Camp, el Diari de Tarragona ha consolidat 238.069 usuaris únics de la zona i ha arribat a un total de 1,2 milions d’usuaris interessats en notícies de la zona. En total, ha apuntat que enguany ja suma més de sis milions de pàgines vistes.

A més, també ha donat a conèixer les darreres dades d’audiència que continuen reforçant el lideratge del Diari de Tarragona com a mitjà digital referència tan a la demarcació com a la resta de Catalunya amb 6,3 milions de pàgines servides i 1,2 milions d’usuaris únics
El director del Diari de Tarragona, Josep Ramon Correal, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, seran els encarregats de donar per acabat l’acte que finalitzarà amb un vermut gentilesa de Vermuts Miró.

Comentarios
Multimedia Diari