El ‘Fem Coral’ aplega més de 1.200 escolars en la cantana final al Pavelló Olímpic de Reus

Han participat alumnes de 29 escoles de Reus i de poblacions veïns, acompanyats de les seves famílies i d’altres representants de la comunitat educativa

30 mayo 2017 18:27 | Actualizado a 25 noviembre 2017 13:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 1.200 alumnes de 29 escoles de Reus poblacions veïnes han participat aquest dimarts en la cantata final del programa ‘Fem Coral’, que enguany s'ha incorporat al programa de la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017. El concert, que ha tingut lloc al Pavelló Olímpic Municipal,ha comptat amb la presència de les famílies dels infants i altres representants de la comunitat educativa.

‘Fem Coral’ forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística posa a l’abast dels centres educatius de la ciutat per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l’educació de les persones des de l’inici de l’escolarització fins a l’edat adulta. El ‘Fem Coral’ fomenta l’aprenentatge de la música i del cant coral entre l’alumnat com un element integrador de convivència i cohesió social i, tanmateix, contribuir a la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles.

Els centres que han participat han estat:  Alberich i Casas, Arce, Cèlia Artiga, Ciutat de Reus, Eduard Toda, Els Ganxets, General Prim, Isabel Besora, Joan Rebull, La Salle, Maria Cortina, Maria Rosa Molas, Misericòrdia, Montsant, Mowgli, Pi del Burgar, Pompeu Fabra, Prat de la Riba, Presentació, Rubió i Ors, Sant Bernat Calbó,     Sant Josep, Sant Pau, Rosa Sensat, Abel Ferrater (La Selva del Camp), Joan Miró, (Miami Platja); M. Déu de la Candela (Botarell); Mestral(l’Hospitalet de l’Infant) i Marcel·lí Esquius (Miami Platja).

Comentarios
Multimedia Diari