El Fortuny retorna els diners de les localitats dels espectacles suspesos o ajornats

Des d’ahir es procedirà a la devolució de l’import de les localitats corresponents a la programació del segon trimestre de 2020

16 junio 2020 06:50 | Actualizado a 19 junio 2020 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus va reobrir ahir la gestió administrativa i ha reprès els horaris d’oficina i de taquilla. Així, des d’ahir es procedirà a la devolució de l’import de les localitats corresponents a la programació del segon trimestre de 2020 que arran de la crisi sanitàr ia generada per la Covid-19 s’han hagut d’ajornar o anul·lar.

Atès que, un cop el Teatre Fortuny reobri les portes al públic, els aforaments s’hauran de readaptar a les recomanacions sanitàries, el Consorci ha decidit retornar ara ja els imports que corresponen a la compra de les entrades per als espectacles suspesos. D’aquesta manera, totes les persones que hagin adquirit les localitats directament a la taquilla del teatre han d’anar-hi personalment amb les entrades dels espectacles i se’ls retornaran el diners. L’horari de taquilla és de dilluns a divendres d’11.00 h a 13.00 h i de 18.00 h a 20.00 h.

A la web

D’altra banda, si les localitats les van comprar mitjançant la web del teatre, l’empresa de tiqueting -4tickets- retornarà els imports directament a la targeta de crèdit que es va utilitzar en el moment de fer l’adquisició de les entrades.

Comentarios
Multimedia Diari