El Fòrum Més Dona posarà l'accent en el benestar i la salut en el treball

L'esdeveniment serà aquest dijous 10 de maig a firaReus amb Sor Lucía Caram i Núria Balada Cardona, entre altres expertes

08 mayo 2018 15:40 | Actualizado a 08 mayo 2018 15:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Fòrum Més Dona celebra la seva quarta edició aquest dijous 10 de maig (9-15 hores) a firaReus sota el lema ‘Wellness & Work’ (benestar i treball) i centralitzarà els seus tallers, workshops i debats en fer visible el lideratge i talent femení a l’entorn empresarial. L’esdeveniment aplegarà un centenar de persones i compta una vegada més amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus.

Com a novetat, segons ha confirmat la CEO del Fòrum Més Dona, Gemma G. Gasulla, “l’esdeveniment tindrà un format encara més innovador. Inclourà debats simultanis i es treballarà en una comunicació més propera entre assistents i ponents”. A més, la trobada empresarial, oberta a tothom, aplegarà també concursos per obtenir sessions d’spa, productes cosmètics naturals i utensilis culinaris. “La idea és oferir quelcom profitós als assistents, però també un espai on la dona és protagonista. Els continguts de la jornada busquen crear una xarxa i una comunitat que aposti pel lideratge femení, tot buscant un nexe entre el benestar i la feina”, ha afegit G. Gasulla.

La trobada empresarial, oberta a tothom, aplegarà també concursos per obtenir sessions d’spa o productes cosmètics naturals

La cita inclourà una programació amb ponències sobre la felicitat a l’empresa, la qualitat dels espais de treball i el concepte d’empresa saludable, entre altres ítems. Els protagonistes que difondran tots aquest continguts seran unes deu persones expertes vinculades al món del lideratge empresarial femení. Val a dir, que a banda del contingut divulgatiu i formatiu, també hi haurà un espai expositiu.

Els ponents

Hi haurà la monja i activista cristiana, Sor Lucía Caram; l’expert internacional en talent i lideratge i Head of Talent de Manpowergroup, Juan Carlos Cubeiro; la fundadora i directora de l’empresa Biwel salut empresarial, Estel Mallorquí; la CEO de Fem Arquitectura i fundadora de BBShower, Maria Archer; i el talent Manager de Viajes Para Ti, Jesús Fernández, entre molts altres. La cloenda de la trobada anirà a càrrec de la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Núria Balada Cardona.

Els protagonistes que difondran tots aquest continguts seran unes deu persones expertes vinculades al món del lideratge empresarial femení

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, ha aportat que "el Fòrum Més Dona, col·labora a reduir el dèficit pel que fa a la visibilització de la dona com a líder empresarial. És quelcom que volem explorar a Tecnoredessa. En aquesta jornada, descobrirem altres tipus de gestió i lideratge, continguts útils per reflexionar i aprendre".

 

Comentarios
Multimedia Diari