Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Gaudí Centre augmenta un 10% els visitants al juny i juliol

Es veu reflectit, especialment, en el turisme rus (19%) i francès (17%). El de Barcelona també puja un 43%

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un grup de turistes visitant el Gaudí Centre aquest mes de juliol. Foto: dt

Un grup de turistes visitant el Gaudí Centre aquest mes de juliol. Foto: dt

Un total de 13.473 persones han visitat el Gaudí Centre durant els mesos de juny i juliol de 2017, de les quals un 13% han estat visitants en grup i un 84%, visitants individuals. El volum total de visitants representa un increment de 10% respecte a la mateixa temporada l’any passat.
Aquest increment es veu reflectit en el turista rus (19%) i el francès (17%). El turista rus continua sent el principal visitant i s’observa una lleugera recuperació d’aquest mercat en comparació amb altres anys. 

A més del creixement del turisme francès, també es constata l’augment de visitants provinents d’Alemanya, el Regne Unit i els Països Baixos. Pel que fa al turisme de proximitat, destaca l’increment (43%) de persones procedents de la província de Barcelona.

Tal com ja apuntaven les previsions per la temporada d’estiu 2017 i un cop transcorreguda la primera meitat de l’estiu, Reus ha confirmat la capacitat d’atracció pel turista de proximitat i la recuperació del visitant internacional, especialment pel que fa al d’origen francès i rus. 
Les dades sobre visitants dels primers mesos d’estiu revelen aquest increment, que s’ha fet evident en el cas concret del Gaudí Centre amb un 10% més de visitants en relació amb el mateix període de l’any 2016.

Com cada any l’Agència de Reus Promoció, dóna el tret de sortida a la seva campanya d’estiu que va des de l’1 de juny fins al 30 de setembre, amb l’ampliació dels horaris d’obertura del Gaudí Centre, l’Institut Pere Mata i la Casa Navàs. Per a aquesta campanya, com a novetat, l’Institut Pere Mata obre els diumenges i festius, i el Gaudí Centre ofereix visites familiars cada segon diumenge de mes. Pel que fa als punts d’informació, s’ha ampliat l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme i s’han reforçat altres punts d’informació com l’oficina del carrer de Sant Joan.

Comentarios

Lea También