El Gaudí Centre augmenta un 10% els visitants al juny i juliol

Es veu reflectit, especialment, en el turisme rus (19%) i francès (17%). El de Barcelona també puja un 43%

05 agosto 2017 07:48 | Actualizado a 27 agosto 2017 15:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un total de 13.473 persones han visitat el Gaudí Centre durant els mesos de juny i juliol de 2017, de les quals un 13% han estat visitants en grup i un 84%, visitants individuals. El volum total de visitants representa un increment de 10% respecte a la mateixa temporada l’any passat.
Aquest increment es veu reflectit en el turista rus (19%) i el francès (17%). El turista rus continua sent el principal visitant i s’observa una lleugera recuperació d’aquest mercat en comparació amb altres anys. 

A més del creixement del turisme francès, també es constata l’augment de visitants provinents d’Alemanya, el Regne Unit i els Països Baixos. Pel que fa al turisme de proximitat, destaca l’increment (43%) de persones procedents de la província de Barcelona.

Tal com ja apuntaven les previsions per la temporada d’estiu 2017 i un cop transcorreguda la primera meitat de l’estiu, Reus ha confirmat la capacitat d’atracció pel turista de proximitat i la recuperació del visitant internacional, especialment pel que fa al d’origen francès i rus. 
Les dades sobre visitants dels primers mesos d’estiu revelen aquest increment, que s’ha fet evident en el cas concret del Gaudí Centre amb un 10% més de visitants en relació amb el mateix període de l’any 2016.

Com cada any l’Agència de Reus Promoció, dóna el tret de sortida a la seva campanya d’estiu que va des de l’1 de juny fins al 30 de setembre, amb l’ampliació dels horaris d’obertura del Gaudí Centre, l’Institut Pere Mata i la Casa Navàs. Per a aquesta campanya, com a novetat, l’Institut Pere Mata obre els diumenges i festius, i el Gaudí Centre ofereix visites familiars cada segon diumenge de mes. Pel que fa als punts d’informació, s’ha ampliat l’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme i s’han reforçat altres punts d’informació com l’oficina del carrer de Sant Joan.

Comentarios
Multimedia Diari