El Gran Recapte vol superar les 500 tones d’aliments del 2017

Aquest divendres, i fins dissabte, tindrà lloc la desena edició de la campanya del Banc d’Aliments de Catalunya, que espera recollir oli, llet i conserves

30 noviembre 2018 08:50 | Actualizado a 30 noviembre 2018 08:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La desena edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya arrenca avui, divendres, amb l’objectiu de recollir el màxim nombre d’aliments possibles que, posteriorment, es faran arribar a les famílies més necessitades. Segons els organitzadors, la campanya d’enguany suma 26.000 voluntaris que seran els encarregats de fer possible que s’habilitin uns 2.500 punts de recollida arreu de Catalunya. Aquests comerços podran rebre els productes fins demà dissabte al vespre. 

L’any passat, el Gran Recapte a les comarques de Tarragona va comptar amb la participació de 4.300 voluntaris i es van recollir 500 tones d’aliments, una xifra que van valorar de forma molt positiva i que esperen poder superar en aquesta edició una vegada fet el recompte final. A l’hora d’aconsellar els ciutadans que volen participar de la iniciativa solidària es recomana contribuir amb productes bàsics i de primera necessitat com ara llet, l’oli i conserves.

Però la campanya del Banc dels Aliments de Catalunya també pretén sensibilitzar i mobilitzar a la població catalana sobre la realitat actual de pobresa del país. Tal com han explicat en anteriors ocasions els responsables del Banc d’Aliments, el nombre de famílies necessitades s’ha cronificat i que, per tant, «el problema persisteix». 

El gran recapte a les xarxes
Les evolucions del Gran Recapte es podran seguir a través de les xarxes socials amb el hashtag #Ajudaresuninstintnatural o #granrecapte2018 als perfils de Twitter de @GranRecapte, @BancAlimentsBcn, @BancAlimentsGir, @BALleida i @BA_tgn, i a Facebook @GranRecapteAliments. 
També en l’àmbit català, la Gran Recapte va recollir l’any passat un total de 4.000 tones d’Aliments després de mobilitzar uns 27.000 voluntaris instal·lats també en uns 2.500 punts.

Comentarios
Multimedia Diari