El Grup Oliva convida la ciutat a sumar-se a ‘Herois x l’Alzheimer’

Els fons recaptats a la cursa solidària del 22 d’abril aniran  a l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp

04 abril 2018 15:48 | Actualizado a 04 abril 2018 15:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Grup Oliva crea la seva primera cursa popular ‘Herois x l’Alzheimer’ amb la finalitat de sensibilitzar la ciutadania envers la malaltia desconeguda de l’Alzheimer.

L’objectiu de l’empresa també és fer visible la tasca que porta a terme l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, la qual es pot considerar pionera en aquesta matèria a la zona. I és que desenvolupa activitats que treballen els efectes de la malaltia, entre altres demències.

També informa i sensibilitza les persones sobre l’Alzheimer, tot donant suport psicològic als familiars, en molts casos, també cuidadors.

La cursa té la finalitat de sensibilitzar la ciutadania envers la malaltia desconeguda de l’Alzheimer

«Vam pensar a dur a terme aquesta iniciativa perquè un familiar proper patia la malaltia. Ens va afectar personalment i se’ns va obrir un món totalment desconegut en el moment de conèixer l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp. Es tracta d’una afecció a la qual has de dedicar les 24 hores i a molts no l’han diagnosticat», explica Fèlix Oliva, en representació del Grup Oliva. El hòlding empresarial, doncs, vol que la cursa solidària serveixi perquè la gent s’informi i «s’uneixi per una bona causa».

Amb tot això, convida la ciutadania a inscriure’s amb temps. Val a dir que tots els fons recaptats aniran a parar directament a l’entitat esmentada. La cursa es durà a terme el 22 d’abril, a les 11 hores, a la plaça de la Llibertat i hi ha moltes maneres de col·laborar: corrent i caminant (10 €). En cas de no poder fer-ho, es pot comprar el Dorsal 0 (5 €) per fer una aportació. També hi haurà activitats paral·leles.

Els fons recaptats aniran a parar directament a l’entitat esmentada que lluita contra l'alzheimer 

Les inscripcions per la cursa i caminada es poden fer online (www.cursagrupoliva.com) o presencialment a Peugeot Joaquín Oliva o Protego Correduría de Seguros, ambdues localitzacions a Reus.

«Aquest tipus d’iniciatives deixen una bona petjada a la ciutat. És un primer pas per donar a conèixer una malaltia que pot afectar tothom i cal ajudar-nos els uns als altres. Fer equip», diu la seva el regidor d’Esports, Jordi Cervera.

«És un primer pas per donar a conèixer una malaltia que pot afectar tothom», diu el regidor d'Esports, Jordi Cervera

El recorregut tindrà prop de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a la plaça de la Llibertat i ha estat dissenyat segons altres circuits de curses populars de Reus com ara la Cursa de la Dona o la de Sant Silvestre.

Els carrers que entren dins la cursa són la plaça de la Llibertat, l’avinguda de Sant Jordi, l’avinguda de l’Onze de Setembre, el passeig de Mata, el passeig de Sunyer, el passeig de Prim, la plaça de la Pastoreta, l’avinguda de la Salle, l’avinguda de Pere el Cerimoniós, la plaça d’Antoni Villarroel, Riera d’Aragó, carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró, plaça de la Puríssima Sang, Raval del Pallol, plaça de Catalunya, Raval de Santa Anna, plaça del Prim, carrer de Llovera, carrer de l’Amargura i plaça de la Llibertat.

Comentarios
Multimedia Diari