El Grup Oliva suma més de 1.600 ‘herois’

La cursa solidària ha recaptat 14.828 euros per a l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp  

20 abril 2018 04:44 | Actualizado a 20 abril 2018 04:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cursa popular ‘Herois x l’Alzheimer’ ha superat totes les expectatives. Més de 1.600 inscrits i més de 14.000 euros recaptats en favor de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp. 
«Agraïm a tots els patrocinadors el ressò que s’ha donat, i a totes les persones que han aportat el seu granet de sorra per fer créixer l’esdeveniment», deia ahir Fèlix Oliva, en representació del Grup Oliva. 

La cita, prevista per al dia 22 d’abril, a les 11 del matí, a la plaça de la Llibertat, «serà multitudinària». Per això, des del Grup Oliva es va demanar que «la majoria de participants que hagin de venir a buscar el seu dorsal, ho faci el dia abans, per evitar cues i aglomeracions». Tot i ser de caràcter popular, l’organització va fer palès també que «lliurarem trofeus als tres millors participants d’àmbit femení i masculí. També volem fer visibles els dorsals que agraeixen la participació i els infants que també participin donant uns dorsals especials amb el número 1, perquè tots els concursant seran herois i els infants els número 1». 

Els organitzadors estan molt satisfets de l’acollida de la cursa. De fet, Oliva ja ha deixat clar que vol una segona edició

Destaca l’elevada participació de dones, un 60% del total d’inscrits. «Ha estat una grata sorpresa per a nosaltres la implicació femenina a la causa. L’edat mitjana dels participants es troba entre els 39 i 40 anys. Pel que fa a l’acollida de gent de fora de la ciutat, també ha estat molt representativa. Tenim gent de Badajoz, Alacant i Castelló, entre moltes altres localitzacions»,  assegurava ahir el director de la cursa, Juanan Fernández. 

La directora de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp, Maria Jesús Lerín, va agrair l’aportació solidària que ha dut a terme el Grup Oliva: «estem molt emocionats per la repercussió que ha tingut la cursa».  Els organitzadors estan molt satisfets de l’acollida de la cursa. De fet, Oliva ja ha deixat clar que vol una segona edició. 

Comentarios
Multimedia Diari