El Grup Salut aprova un pressupost per a l'any vinent de 152 milions d'euros

L'hospital centra la majoria de la partida amb uns 121 milions. Les aportacions de la Generalitat són una incògnita

F. Gras

Whatsapp
L'Hospital de Reus preveu destinar un 353.000 euros al capítol d'inversions. Foto: Pere Ferré

L'Hospital de Reus preveu destinar un 353.000 euros al capítol d'inversions. Foto: Pere Ferré

Els consells d’administració de les empreses municipals s’estan portant a terme sense sorpreses significatives. El suport del Partit Popular al govern –tot i el trencament de fa unes setmanes– en les votacions de Reus Serveis i Mobilitat i Rellsa ha permès que els comptes tiressin endavant.

El divendres va ser el torn del Grup Salut, l’últim en aprovar els pressupostos de cara a l’any amb una partida total de 152 milions d’euros –una xifra molt similar a la d’enguany– gràcies al vot favorable del PP. A les votacions, Ara Reus es va abstenir i PSC i la CUP es van mostrar contraris.

Els responsables del Grup Salut destaquen que són uns comptes realistes centrats en els principis d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera. L’Hospital Sant Joan és el que centra la major part de la partida amb 120,9 milions d’euros, dels quals 352.871 es destinaran a inversions. Gestió Comarcal Hospitalària S.A. disposarà de 20,4 milions d’euros de pressupost i el Centre MQ Reus S.A. amb 10,7 milions d’euros. Enmig de totes aquestes dades, cal recordar que encara s’està a l’espera de la negociació entre la direcció i el comitè d’empresa i quines seran les aportacions que preveu realitzar la Generalitat.

Per demà dilluns està prevista la celebració del darrer consell d’administració pertanyent a Reus Serveis Municipals, societat que agrupa Aigües de Reus i els Serveis Funeraris Reus-Baix Camp. Un cop finalitzat aquest procés serà el torn del pressupostos de l’Ajuntament de Reus.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También