El Grup Salut aprova un pressupost per a l'any vinent de 152 milions d'euros

L'hospital centra la majoria de la partida amb uns 121 milions. Les aportacions de la Generalitat són una incògnita

19 mayo 2017 23:56 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els consells d’administració de les empreses municipals s’estan portant a terme sense sorpreses significatives. El suport del Partit Popular al govern –tot i el trencament de fa unes setmanes– en les votacions de Reus Serveis i Mobilitat i Rellsa ha permès que els comptes tiressin endavant.

El divendres va ser el torn del Grup Salut, l’últim en aprovar els pressupostos de cara a l’any amb una partida total de 152 milions d’euros –una xifra molt similar a la d’enguany– gràcies al vot favorable del PP. A les votacions, Ara Reus es va abstenir i PSC i la CUP es van mostrar contraris.

Els responsables del Grup Salut destaquen que són uns comptes realistes centrats en els principis d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera. L’Hospital Sant Joan és el que centra la major part de la partida amb 120,9 milions d’euros, dels quals 352.871 es destinaran a inversions. Gestió Comarcal Hospitalària S.A. disposarà de 20,4 milions d’euros de pressupost i el Centre MQ Reus S.A. amb 10,7 milions d’euros. Enmig de totes aquestes dades, cal recordar que encara s’està a l’espera de la negociació entre la direcció i el comitè d’empresa i quines seran les aportacions que preveu realitzar la Generalitat.

Per demà dilluns està prevista la celebració del darrer consell d’administració pertanyent a Reus Serveis Municipals, societat que agrupa Aigües de Reus i els Serveis Funeraris Reus-Baix Camp. Un cop finalitzat aquest procés serà el torn del pressupostos de l’Ajuntament de Reus.

Comentarios
Multimedia Diari