El Jocs Catalans de l´Esport Adaptat arriben el cap de setmana a la ciutat

En aquesta vuitena edició hi prendran part fins a 11 modalitats diferents, sis deles quals seran campionats oficials

19 mayo 2017 22:41 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els alumnes dels centres de primària Cèlia Artiga i Rosa Sensat i de l’IES Josep Tapiro han participat aquesta setmana en diverses activitats de sensibilització amb motiu de la celebració de la vuitena edició dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat d’aquest cap de setmana

En total hi prendran part 11 modalitats: sis seran campionats oficials i les altres cinc seran activitats de promoció de l’esport. Les modalitats esportives d’aquesta VIII edició dels Jocs Catalans de l’Esport Adaptat seran bàsquet CR, ball esportiu, hoquei CRE, natació, petanca, powerlifting, quadrugbi, tennis CR, voleibol, futbol i eslàlom. Reus continua així la línia iniciada a les edicions anteriors que van tenir el seu punt de sortida a Barberà del Vallès.

Les competicions, que començaran el dissabte a primera hora del matí, es duran a terme en centres esportius municipals i espais educatius. El lliurament de premis i agraïments als participants es realitzarà al Pavelló Olímpic de Reus. Finalment, l’espectacle de cloenda serà el diumenge al migdia. Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i compta amb el suport de l’Ajuntament de Reus. Els seus objectius són sensibilitzar als alumnes sobre temes al voltant dels discapacitats físics; i conèixer diferents esports per a persones amb discapacitat física.

Comentarios
Multimedia Diari