Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Mas Carandell ofereix 225 cursos i espera rebre 4.000 alumnes

Creix la formació presencial fins al 37%, tot i que el lideratge el tenen les propostes 'online', amb el 58%de la programació

I.López

Whatsapp
Imatge d´arxiu d´una de les activitats celebrades a les instal·lacions del Mas Carandell. Foto: A. R.

Imatge d´arxiu d´una de les activitats celebrades a les instal·lacions del Mas Carandell. Foto: A. R.

El Mas Carandell presenta per a l’oferta formativa d’aquest any acadèmic un total de 225 cursos, que es podran realitzar de forma presencial, semipresencial o bé per Internet. A més, se n’espera una ampliació fins a prop dels 300 abans de final d’any. La matrícula ja és oberta i es pot formalitzar a través de la web mascarandell.cat o bé de forma presencial a la secretaria del centre.

La nova oferta formativa es compon en un 58% de cursos per Internet, mentre que un 37% s’ofereixen en modalitat presencial i un 5% són semipresencials. S’ofereixen opcions en els àmbits de l’administració i la gestió, l’agroalimentari, el comerç i el màrqueting, el desenvolupament i RRHH, l’emprenedoria i l’ocupació, la gestió empresarial, l’educació i la formació, la informàtica i la comunicació, la innovació i el desenvolupament, la imatge personal, el manteniment d’instal·lacions, el social i sanitari, la sostenibilitat i medi ambient i el turisme i la restauració. La modalitat que més creix és la de cursos presencials, amb 34 noves opcions, seguida de la semipresencial, amb alta demanda de cursos de monitoratge (monitor de lleure, monitor de menjador i vetllador a les escoles), així com de determinats nivells d’anglès, francès i alemany. Per Internet es compta, per altra banda, amb l’Aula virtual Mas Carandell que aquest any amplia la seva oferta amb 16 cursos en tres àmbits: idiomes, informàtica i agroalimentari, sumat a un total de 132. Cal destacar que el cartell per presentar la campanya promocional d’enguany ha estat dissenyat per l’alumnat i la docència de la Casa d’Oficis del Mas Carandell, per una banda amb l’ajuda del mòdul de Disseny de continguts per videojocs i tècniques de modelat 3D, i per l’altre, amb la cooperació de l’especialitat d’Animació Audiovisual.

Descomptes a aturats

Actualment el centre compta amb dos dispositius d’inserció laboral que s’adrecen a persones de Reus que es troben en situació d’atur: un al barri del Carme i l’altre als barris Sol i Vista i Immaculada. I també estan a la seva disposició, Espais de Recerca de feina amb sessions d’orientació personalitzada. A més, durant els darrers anys ha tingut lloc la creació d’espais com la Borsa de Treball del Mas Carandell, l’Espai Activa o el Punt d’Orientació i Avaluació oficial ACTIC, amb l’objectiu de facilitar encara més la recerca de feina als aturats.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También