Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Mercat Central regala una hora de pàrquing per compres superiors a 5 euros

La campanya comença avui. Els paradistes podran regalar vals de descompte per al pàrquing de les Oques

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu del Mercat Central de Reus. Foto: DT

Imatge d'arxiu del Mercat Central de Reus. Foto: DT

A partir d’avui, divendres, entra en vigor la campanya «Compra al mercat i aparca gratis», una iniciativa dels paradistes del Mercat Central de Reus que regalaran una hora d’aparcament gratuït al Pàrquing de les Oques per totes les compres superiors a 5 €.

Per engegar la campanya, a partir d’aquest divendres s’obrirà una nova oficina al mateix mercat on es bescanviaran els tiquets de compra per una validació d’una hora gratuïta al tiquet d’aparcament. Només es regalarà als clients la primera hora d’aparcament i a partir de 5 € de compra per estacionar el vehicle al Pàrquing de les Oques.

L’oficina està instal·lada a l’espai on abans hi havia una bugaderia, a tocar de l’accés principal del pàrquing –amb escales i dos ascensors– i més caixers automàtics. L’oficina que s’ha posat en marxa farà el mateix horari del Mercat Central: de dilluns a dijous de les 8 a les 14 hores, divendres de 7.30 a 14.30 hores i de 17 a 20.30 hores, i dissabte de 7.30 a 15 hores.

Objectiu: augmentar els clients

Fins ara, algunes parades lliuraven vals de mitja hora d’aparcament per facilitar la compra, però els paradistes han decidit fer una campanya conjunta perquè la gratuïtat de l’aparcament arribi a tots els clients que compren al Mercat Central. 

Amb aquesta mesura posada en marxa, els paradistes que integren el Mercat Central volen atraure més clients que es desplacen en vehicle durant la campanya de Nadal i, sobretot, els procedents d’altres poblacions de la comarca del Baix Camp que compren al Mercat de manera més esporàdica.

Temas

Comentarios

Lea También