Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Museu de Reus dedica una mostra a Pere Caselles

L’exposició consta de diferents apartats, en què es descriuen la biografia del personatge, la tasca dels industrials i col·laboradors, les obres públiques, els equipaments de promoció privada, els edificis fabrils, els masos d’estiueig i les obres i projectes a fora de Reus

Redacció

Whatsapp
L'exposició es pot visitar fins al 19 de gener de 2019. Foto: dt

L'exposició es pot visitar fins al 19 de gener de 2019. Foto: dt

El Museu de Reus de la plaça de la Llibertat ha inaugurat la mostra titulada ‘Pere Caselles, arquitecte’. L'exposició està comissariada pel també arquitecte reusenc Anton M. Pàmies Martorell i s’emmarca en els actes d’homenatge organitzats per l’Ajuntament de la ciutat en el marc de la commemoració de l’Any Caselles.

L’exposició consta de diferents apartats, en què es descriuen els diferents vessants del personatge i es podrà visitar fins al dia 19 de gener de 2019. L’exposició consta de diferents apartats, en què es descriuen la biografia del personatge, la tasca dels industrials i col·laboradors, les obres públiques, els equipaments de promoció privada, els edificis fabrils, els masos d’estiueig i les obres i projectes a fora de Reus.

Pere Caselles i Tarrats (1864-1936) va exercir com a arquitecte municipal de la seva ciutat natal entre 1891 i 1930, un llarg període que li va permetre influir directament en el curs de la política urbanística local en un moment en què la puixança econòmica de Reus es va traduir en la construcció d’un gran nombre d’edificis tant privats com públics. Es tracta d’un gran nombre d’edificacions (habitatges, escoles, espais industrials, equipaments municipals...) que seguien les darreres tendències que marcaven els corrents modernista i noucentista i moltes de les quals tenen l’empremta de l’arquitecte reusenc.

Temas

Comentarios

Lea También