El PSC de Reus demana a Pellicer que convoqui una Junta de Portaveus

Al Parlament, el portaveu socialista Maurici Lucena ha evitat exigir responsabilitats (àudio)

19 mayo 2017 22:58 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquesta tarda, el grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus ha emès un comunicat per valorar els fets que estan succeïnt aquest dimarts arran de l'operació policial vinculada al Cas Innova. El comunicat és el següent: 

"En relació als registres realitzats per la Guàrdia Civil aquest matí relacionats amb el cas Innova i que ha acabat amb diverses detencions, Andreu Martín, en nom del Grup Municipal Socialista, manifesta el següent:

1.- Estem estupefactes davant els greus fets ocorreguts, que han consternat tota la ciutat i el conjunt del país.

2.- Reclamem a l’alcalde la màxima transparència a l’hora de donar informació del què esta succeint i en quina mesura els fets d’avui afecten el govern de la ciutat.

3.- Exigim la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus per tal que l’alcalde expliqui amb el màxim detall i concreció quina és la situació actual.

4. Lamentem la situació viscuda aquest matí pels treballadors de l’Ajuntament i els professionals de l’Hospital de Sant Joan a qui expressem tot el nostre suport".

 

Reacció al Parlament

Per altra banda, el portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha volgut mostrar-se prudent en ser preguntat pels registres i detencions derivades del cas Innova. En aquest sentit, ha demanat "que s'arribi fins al final i que la justícia pugui treballar tant com sigui possible", això si, "amb encert i celeritat per no allargar la cosa més del que toca". Després de manifestar el seu "respecte a la justícia", Lucena ha descartat exigir dimissions a cap nivell, al menys "de moment". Per al socialista, encara cal "més informació" per considerar i valorar si és necessari reclamar al conseller Boi Ruiz o a càrrecs municipals o de la Generalitat que cessin de les seves funcions.

Comentarios
Multimedia Diari