Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC de Reus demana a Pellicer que convoqui una Junta de Portaveus

Al Parlament, el portaveu socialista Maurici Lucena ha evitat exigir responsabilitats (àudio)

ACN

Whatsapp
El portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, a la sala de premsa del Parlament. Foto: ACN

El portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, a la sala de premsa del Parlament. Foto: ACN

Aquesta tarda, el grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Reus ha emès un comunicat per valorar els fets que estan succeïnt aquest dimarts arran de l'operació policial vinculada al Cas Innova. El comunicat és el següent: 

"En relació als registres realitzats per la Guàrdia Civil aquest matí relacionats amb el cas Innova i que ha acabat amb diverses detencions, Andreu Martín, en nom del Grup Municipal Socialista, manifesta el següent:

1.- Estem estupefactes davant els greus fets ocorreguts, que han consternat tota la ciutat i el conjunt del país.

2.- Reclamem a l’alcalde la màxima transparència a l’hora de donar informació del què esta succeint i en quina mesura els fets d’avui afecten el govern de la ciutat.

3.- Exigim la convocatòria urgent de la Junta de Portaveus per tal que l’alcalde expliqui amb el màxim detall i concreció quina és la situació actual.

4. Lamentem la situació viscuda aquest matí pels treballadors de l’Ajuntament i els professionals de l’Hospital de Sant Joan a qui expressem tot el nostre suport".

Reacció al Parlament

Per altra banda, el portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena, ha volgut mostrar-se prudent en ser preguntat pels registres i detencions derivades del cas Innova. En aquest sentit, ha demanat "que s'arribi fins al final i que la justícia pugui treballar tant com sigui possible", això si, "amb encert i celeritat per no allargar la cosa més del que toca". Després de manifestar el seu "respecte a la justícia", Lucena ha descartat exigir dimissions a cap nivell, al menys "de moment". Per al socialista, encara cal "més informació" per considerar i valorar si és necessari reclamar al conseller Boi Ruiz o a càrrecs municipals o de la Generalitat que cessin de les seves funcions.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También