El PSC de Reus tanca una llista amb gran pes dels barris i sense la vella guàrdia

Repeteixen l\'actual portaveu del grup municipal, Andreu Martín (3), Jordi Lamas (5) i Sandra Guaita (6)

19 mayo 2017 23:15 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’assemblea de militants del PSC va aprovar ahir amb el 88% dels vots la llista electoral que concorrerà a les municipals del mes de maig, una candidatura que destaca, en primer lloc, per l’absència de membres de la vella guàrdia del partit. I és que una de les voluntats que sempre ha expressat l’alcaldable Francesc Vallès era no incloure cap membre del partit que hagués estat a govern. Tot i així, en les primeres posicions sí que hi apareixen famílies històriques del socialisme reusenc com són Núria Borrell (2) i Jordi Lamas (5).

La tercera posició a la llista és per a l’actual portaveu del grup municipal, Andreu Martín, mentre que la posició número sis és per Sandra Guaita. Ella, juntament amb Lamas i Martín, són els únics que repeteixen.

La gran novetat de la candidatura, però, està en el quart lloc, que ocupa un independent fortament vinculat al món veïnal. Es tracta d’Ana Martínez, del barri Montserrat, i que actualment és la secretària de la Federació de Veïns.

De fet, la presència de persones representatives dins del moviment veïnal és molt notòria i diversificada, ja que pertanyen a barris com Sol-i-Vista, Gaudí, Mas Pellicer o Mas Iglesias. Vallès, que ahir es mostrava molt satisfet amb el conjunt de la candidatura, assegurava que el PSC és «l’única força política d’esquerres amb voluntat de govern i transformadora de Reus».

La joventut i el compromís social són dos dels altres valors que va destacar de la candidatura. De la resta de noms estan Raimon Ferré (7); Carmina Pozuelo, un altre dels set independents de la llista (8); Enrique García (9), Laura Vidal, de les joventuts del partit (10), o Amàlia Ferrer (11) i Alberto Bondesio (12).

Comentarios
Multimedia Diari