El Pallol acull avui els actes de Reus amb motiu del Dia Internacional de la Pau

Tallers, música en directe i actuaciones infantils

19 mayo 2017 18:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament de Reus, a través de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència, juntament amb les associacions Vivim la Pau i Reus Refugi, organitza avui dimecres, 21 de setembre, els actes de commemoració a Reus del Dia Internacional de la Pau. Serà a partir de les 17 hores a la plaça d’Evarist Fàbregas.

La commemoració comptarà amb la presència de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i de la regidora de Participació, Ciutadania i Transparència, Montserrat Flores, entre altres regidors del govern.

L’any 1981, l’Assemblea General de les Nacions Unides va declarar el 21 de setembre com a Dia Internacional de la Pau, una jornada destinada a commemorar i enfortir els ideals de pau. Per commemorar aquest dia s’ha organitzat una tarda d’activitats al Pallol. La jornada començarà a les 17 hores amb una flashmob a càrrec de Soul Dance. A les 17.15 hores tindrà lloc l’actuació del Trio de clarinets format per Joan Plana, Gerard Domènech i Jordi Salavert.

A les 17.45 hores es farà un safareig poètic i a les 18.15 hores la lectura del manifest per la pau. A dos quarts de set serà el torn de l’actuació infantil Karibu! Cançons i danses per un món més just, a càrrec de Carles Cuberes.

A dos quarts de vuit del vespre hi haurà música amb un recital amb Manana, Kurt i actors locals. A les vuit del vespre el Pallol acollirà un taller de Hula Hoop a càrrec de Gisela de Foc, mentre que a les 21 hores se celebrarà l’espectacle Tribal Fusion amb l’Escola Alhazar. La jornada la tancarà l’actuació de Fito Luri a les 21.30 hores.

Durant la tarda s’instal·larà al Passeig Comercial El Pallol un Mercat Solidari amb parades de roba, llibres, joguines, artesania, etc., així com un taller de mandales per a petits i grans.

Comentarios
Multimedia Diari