El Pallol arrenca amb força la nova temporada

30 junio 2020 09:30 | Actualizado a 01 julio 2020 14:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El passeig comercial urbà el Pallol, situat en ple eix comercial de Reus, arrenca amb força la temporada de rebaixes d'estiu 2020. El centre, a l'aire lliure i molt ampli, va ser el primer a obrir les portes amb l'entrada de Tarragona a la Fase 2 de la desescalada produïda pel Covid'19, i ara afronta la nova temporada amb optimisme i il·lusió.

El retorn progressiu de visitants, sobretot atrets per l'espai obert i la variada oferta de restauració que el Pallol ofereix, es produeix amb èxit i de forma tranquil·la. Les terrasses i carrers comercials tornen a omplir-se de vida, amb una generosa distància social, gràcies a la confiança que transmet el rigor amb la que s'estan aplicant diàriament totes les mesures d'higiene i seguretat establertes per fer front a la crisi sanitària. Mesures que es revisen cada dia per tal que els visitants puguin gaudir de nou, sense preocupacions i d'una forma totalment segura de les seves compres i temps d'oci.

En aquest context de reactivació progressiva, força encoratjador, les obres de construcció del nou hotel de 4 estrelles al mig  del centre comercial també avancen a bon ritme, una notícia que es rep amb positivisme, ja que, sense dubte, el nou espai contribuirà a la futura dinamització de la zona un cop estigui en marxa.

I per premiar la fidelitat dels seus clients, el Pallol prepara una promoció que entrarà en vigor el pròxim 1 de juliol, coincidint amb l'inici de les rebaixes: Per la compra o consum de més de 10 € als diversos establiments del centre, cada client rebrà un tiquet pel sorteig de 3 vals de 300 €, 200 € i 100€. Tanmateix, el Pallol farà una donació de 500€ a favor de la Creu Roja. Tots som conscients de la importància de contribuir a pal·liar els efectes que la crisi de la pandèmia està deixant al nostre entorn pròxim. I amb aquesta iniciativa, el Pallol vol aconseguir que cadascú que hi consumeixi aporti indirectament el seu granet de sorra a la Creu Roja de Reus.

Moda, bellesa, decoració, i restauració estan esperant al Passeig Comercial el Pallol a  passejar i fer les seves compres al aire lliure en un entorn agradable i segur. Us recordem que podeu gaudir de l’aparcament gratuït!

Comentarios
Multimedia Diari