Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Pallol arrenca amb força la nova temporada

Whatsapp
El Pallol arrenca amb força la nova temporada

El Pallol arrenca amb força la nova temporada

El passeig comercial urbà el Pallol, situat en ple eix comercial de Reus, arrenca amb força la temporada de rebaixes d'estiu 2020. El centre, a l'aire lliure i molt ampli, va ser el primer a obrir les portes amb l'entrada de Tarragona a la Fase 2 de la desescalada produïda pel Covid'19, i ara afronta la nova temporada amb optimisme i il·lusió.

El retorn progressiu de visitants, sobretot atrets per l'espai obert i la variada oferta de restauració que el Pallol ofereix, es produeix amb èxit i de forma tranquil·la. Les terrasses i carrers comercials tornen a omplir-se de vida, amb una generosa distància social, gràcies a la confiança que transmet el rigor amb la que s'estan aplicant diàriament totes les mesures d'higiene i seguretat establertes per fer front a la crisi sanitària. Mesures que es revisen cada dia per tal que els visitants puguin gaudir de nou, sense preocupacions i d'una forma totalment segura de les seves compres i temps d'oci.

En aquest context de reactivació progressiva, força encoratjador, les obres de construcció del nou hotel de 4 estrelles al mig  del centre comercial també avancen a bon ritme, una notícia que es rep amb positivisme, ja que, sense dubte, el nou espai contribuirà a la futura dinamització de la zona un cop estigui en marxa.

I per premiar la fidelitat dels seus clients, el Pallol prepara una promoció que entrarà en vigor el pròxim 1 de juliol, coincidint amb l'inici de les rebaixes: Per la compra o consum de més de 10 € als diversos establiments del centre, cada client rebrà un tiquet pel sorteig de 3 vals de 300 €, 200 € i 100€. Tanmateix, el Pallol farà una donació de 500€ a favor de la Creu Roja. Tots som conscients de la importància de contribuir a pal·liar els efectes que la crisi de la pandèmia està deixant al nostre entorn pròxim. I amb aquesta iniciativa, el Pallol vol aconseguir que cadascú que hi consumeixi aporti indirectament el seu granet de sorra a la Creu Roja de Reus.

Moda, bellesa, decoració, i restauració estan esperant al Passeig Comercial el Pallol a  passejar i fer les seves compres al aire lliure en un entorn agradable i segur. Us recordem que podeu gaudir de l’aparcament gratuït!

Comentarios

Lea También