El Parc Natural de Montsant enceta una desena d’activitats per a aquest mes

19 mayo 2017 16:08 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest diumenge, el Parc Natural de Montsant posa en marxa les activitats programades per a aquest mes de març. Es tracta d’una desena de propostes que es desenvoluparan en l’àmbit del Parc i els seus municipis amb l’objectiu d’apropar a la població els valors naturals, culturals i paisatgístics d’aquest espai natural protegit.

La primera activitat es farà demà diumenge amb una volta pel Parc amb bicicleta per tal de descobrir el paisatge de Montsant tot pedalant. El punt de trobada serà Ulldemolins.

Les propostes continuaran el cap de setmana vinent, 11 i 12 de març, amb una travessa pel massís de Montsant de punta a punta, sortint de Cabacés, fent nit a Albarca i l’endemà tornar al punt d’inici pel Camí dels Cartoixans, amb parada opcional a Escaladei. El preu pels no federats a l’Associació Excursionista de Cornudella serà de 10 euros.

El mateix diumenge 12 de març el Parc Natural també organitza una sortida fotogràfica de la mà del fotògraf i biòleg Jordi Bru que inclou esmorzar i durant la qual es faran fotografies macro.

En aquest cas, el preu de l’activitat serà de 22 euros i el punt de trobada serà Cornudella de Montsant.

El 18 de març serà el torn per aquells que vulguin recórrer la via ferrada de Montsant, mentre que l’endemà es realitzarà un itinerari de cultura i natura per la Vall de Cavaloca i Mas Roger. El mateix diumenge 19 de març es farà un taller d’iniciació a l’escalada i al ràpel.

La recta final del mes s’encararà el 25 de març amb un itinerari que aproparà els participants al món de les coves i balmes de Montsant. Les activitats es tancaran el diumenge dia 26 amb un recorregut que permetrà gaudir dels punts més alts de Montsant, però també de les zones boscoses de les obagues i del singular pi de la Carabasseta. El punt de trobada serà Ulldemolins.–

m. p.

Comentarios
Multimedia Diari