Más de Reus

El Parc de Nadal de Reus 2019, del 27 de desembre al 4 de gener

El ball i els jocs seràn, enguany, els eixos temàtics en motiu de  «Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català» i «l’Any Roseta Mauri». Ja s'ha obert la preinscripció per a la participació de les entitats

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Parc de Nadal de Reus 2019, del 27 de desembre al 4 de gener

El Parc de Nadal de Reus 2019, del 27 de desembre al 4 de gener

Comencen els preparatius de la nova edició del Parc de Nadal de Reus amb la publicació de les bases i l'obertura de la preinscripció per a la participació de les entitats. Aquesta nova edició tindrà com a eix temàtic «Jugar i Ballar» en referència a dos dels esdeveniments destacats de ciutat d’aquest 2019 com són «Reus 2019 Ciutat del Bàsquet Català» i «l’Any Roseta Mauri». El Parc de Nadal es desenvoluparà a les instal·lacions de FiraReus al Tecnoparc del 27 de desembre al 4 de gener en horari de tarda.

El Parc  impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure i el regidor d’Esports, Pep Cuerba, recorda que «el Parc de Nadal és una organització de ciutat que compta amb la implicació del teixit associatiu i que és un clar referent a tot Catalunya, un espai familiar on gaudir de l’ampli ventall d’activitats en que esdevé aquesta organització».

Inscripcions obertes fins el 30 d'octubre
La convocatòria per la presentació de projectes està oberta a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus i finalitzarà el dimecres dia 30 d’octubre a les 13:30h. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i/o de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats. Els projectes s’han de presentar a la seu de Reus Esport i Lleure SA al Pavelló Olímpic Municipal en horari de matí, de 10:00 a 14:00 h.

Les entitats disposen de tota la informació a l’enllaç: https://www.reusesport.cat/activitat/parc-de-nadal-de-reus i fins el dia 25 d’octubre tenen un canal obert de consultes mitjançant el correu parcdenadal@reusesport.cat o per telèfon en horari de matí al 977010888.

L’organització del Parc, d’acord amb allò que estableixen les bases de participació i un cop finalitzat el termini de presentació de propostes, obrirà un període d’entrevistes personals amb cada una de les entitats per a la concreció i avaluació dels projectes. Un cop finalitzat aquest procés de valoració es coneixeran les propostes de les entitats que estaran presents al Parc de Nadal de Reus 2019-2020.

Temas

Comentarios

Lea También