Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Parc de Nadal de Reus arriba a la seva 40a edició

Obrirà portes el dia 27 de desembre i els principals eixos seran el talent i la creativitat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d’arxiu del Parc de Nadal. FOTO: Alba Mariné

Imatge d’arxiu del Parc de Nadal. FOTO: Alba Mariné

El Parc de Nadal de Reus, el més veterà de la demarcació, obrirà les portes de la seva 40a edició el dijous 27 de desembre amb el Talent i la Creativitat com a eixos temàtics. 

El Parc de Nadal de Reus esdevé un any més l’escenari ideal perquè el període de vacances escolars ofereixi la possibilitat d’un lleure educatiu a les famílies reusenques i de les comarques veïnes.

Hi participaran un total de 60 entitats, organismes i empreses per fer possibles les activitats de qualitat que singularitzen aquest esdeveniment i que responen a la diversitat d’interessos que poden tenir els infants. Es tracta d’entitats esportives, de lleure, culturals, festives i de veïns, entre d’altres, que aportaran els seus coneixements a l’oferta del Parc de Nadal.

Com a fil conductor, totes les propostes buscaran estimular el talent natural i la creativitat que es troba a cada infant perquè desplegui les seves capacitats i habilitats de manera positiva.

En aquest sentit, la ludoteca infantil, els tallers i les activitats esportives tornaran a omplir la majoria dels espais del recinte de FiraReus a Tecnoparc i es complementaran amb actuacions, cercaviles i zona d’atraccions exteriors. Tot plegat es traduirà en més de 80 propostes diferents. 

Precisament, la gran novetat d’enguany és l’oferta d’activitats a l’exterior, que inclouran tres activitats molt atractives com són: un passeig en ponis, gaudir d’un circuit de karts i d’un circuit de patinets elèctrics.

L’edició d’enguany ocuparà la totalitat de l’espai cobert interior disponible de Fira Reus, més de 6.000 metres quadrats.

D’altra banda, dues de les activitats més destacades d’aquesta edició seran un espai dedicat a la Ciutat del Bàsquet Català (que s’organitzarà a Reus durant l’any 2019) i un altre dedicat al Reus Talent, on els nens i nenes podran gaudir ballant i cantant com estrelles i que es farà en col·laboració amb Canal Reus TV.

Aniversari i efemèride

El Parc de Nadal de Reus va néixer com una iniciativa de l’entitat Jove Cambra Internacional de Reus, en el marc de l’Any Internacional de la Infància declarat per la UNESCO l’any 1978.

L’organització i coordinació del Parc correspon actualment a la societat municipal Reus Esport i Lleure SA, que s’encarrega de la logística, el muntatge i el suport a les entitats, institucions, organismes i empreses que hi participen. De fet, la presència institucional i la vinculació de diferents espais patrocinats per empreses que volen associar el seu nom a un Parc pensat per atendre la infància i la família d’una manera diversa, inclusiva, entretinguda i divertida completen el conjunt de l’oferta.

El Parc disposa d’un servei d’acompanyament a la diversitat, en concret i des de l’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus el parc disposa d’un equip de monitors que ofereixen la possibilitat d’acompanyar els visitants amb necessitats especials que gaudeixin del Parc.
En l’apartat solidari aquesta edició la Fundació Noelia tornarà a disposar d’un espai, en el qual es farà recollida de taps a benefici de la recerca sobre la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen VI. 

Jordi Cervera, regidor d’Esports, destaca l’esforç que un any més es du a terme per mantenir el nivell de qualitat, l’entusiasme de les entitats per participar-hi i la importància de les empreses col·laboradores. 

Temas

Comentarios

Lea También