Más de Reus

El Programa de Garantia Juvenil de Reus beneficia 700 joves

Whatsapp
El Programa de Garantia Juvenil de Reus beneficia 700 joves

El Programa de Garantia Juvenil de Reus beneficia 700 joves

El programa de Garantia Juvenil, que es vehicula des del Casal de Joves de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència a través d’una persona amb funcions de tècnica impulsora, ha atès des del passat mes de setembre de 2014 un total de 1.728 joves amb consultes referents a aquest programa, 777 dels quals han pogut ser-ne beneficiaris.

Els altres 951 joves són persones que es troben en algun dels següents casos: o bé s’han incorporat al mercat laboral (i es donen de baixa temporal al programa), o bé s’han reincorporat al sistema educatiu, o bé s’han donat de baixa voluntària al programa, o bé han estat rebutjats per no complir alguns dels requisits.

El Programa de Garantia Juvenil, en funcionament des de finals de l’any 2014 i que té previst estar operatiu fins a l’any 2020, és una iniciativa de la Unió Europea de lluita contra l’atur juvenil. El programa s’adreça a joves d’entre 16 i 30 anys (ambdós inclosos) i pretén facilitar una oportunitat de feina, pràctiques i/o formació totalment subvencionada.

Per poder gaudir d’aquest ventall de possibilitats que ofereix el programa, el o la jove no ha d’estar ni estudiant ni treballant en el moment de la inscripció al programa, a més de tenir DNI o NIE en vigor.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También