Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Repsol Racing Tour arriba a Reus

L’exposició gratuïta es podrà visitar fins al proper diumenge dia 22, a la plaça de la Llibertat de Reus

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'una de les motos Honda del Mundial de Motos GP patrocinada per Repsol. FOTO: Repsol

Imatge d'una de les motos Honda del Mundial de Motos GP patrocinada per Repsol. FOTO: Repsol

Repsol porta a Reus el Racing Tour, una exposició interactiva en la qual la companyia resumeix la seva vinculació amb el món de la competició de motor.

Des d'avui i fins al proper diumenge dia 22, es podrà visitar aquesta mostra gratuïta que es troba ubicada a la plaça de la Llibertat de Reus. L'horari de visita serà de 10 a 14 i de 17 a 21 h, els dies laborables, i de 12 a 20 h, durant el cap de setmana.

Al llarg dels 145 metres quadrats d'exposició, els visitants podran conèixer més a fons les diverses disciplines amb les que Repsol col·labora i ha col·laborat, i entre les quals hi ha el mundial de Motociclisme, Dakar, Trial, Automobilisme o vol acrobàtic, entre d'altres.

A més, podran veure la moto amb la que Marc Màrquez va guanyar el Mundial de MotoGP l’any 2016, una granota de competició de Dani Pedrosa, productes com carburants o llaunes de lubricants, vídeos i fotografies històriques d'aquesta relació que Repsol manté amb la competició de motor des de fa més de 45 anys.

L'exposició és interactiva i compta també amb diversos espais tecnològics per millorar l’experiència dels visitants, per la qual cosa es pot recórrer sense l'acompanyament d'un guia.

Tot i això, diverses persones assistiran els visitants en allò que puguin necessitar. La mostra inclou també un espai amb inflables a l'exterior perquè els menors de dos anys puguin jugar i divertir-se muntats en unes minimotos.

L'exposició és oberta a tothom, no només als aficionats dels esports de motor, i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. La mostra està dividida en diverses zones en què es parla de qüestions tant importants per a Repsol com la seguretat, l'evolució dels seus productes des dels anys 60 i fins a l'actualitat, així com la qualitat dels mateixos.

En aquest sentit, s'explica com la vinculació amb l'alta competició representa per a Repsol una inversió en investigació, ja que això permet poder desenvolupar els carburants i lubricants que després es posen a disposició dels clients a les seves estacions de servei. La mostra finalitza amb un test de preguntes sobre els continguts exposats al Repsol Racing Tour i gràcies al qual els visitants poden optar a sortejos de premis en carburant o diverses promocions.

El Repsol Racing Tour es va iniciar l'any 2015 amb l'objectiu de traslladar a la societat els valors que Repsol potencia a través del seu patrocini de l’esport de motor, com són la superació, noblesa, valentia o l'entusiasme. Des de llavors, aquesta exposició itinerant fa parada a més d'una cinquantena de ciutats de manera anual. Actualment, ja han visitat aquesta exposició gairebé 400.000 persones a tot l'estat.

Temas

Comentarios

Lea También