Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Reus Deportiu, premi a ‘El Més Amic de Reus 2017’

El Centre d’Amics de Reus ha acordat distingir al club reusenc per la seva història, èxits i vincle amb la ciutat
 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de la façana del poliesportiu del Reus Deportiu. DT

Imatge de la façana del poliesportiu del Reus Deportiu. DT

Un any més, i ja en van 35 edicions, el Centre d’Amics de Reus organitza el guardó d’’El Més Amic de Reus’ per tal de distingir les persones i/o entitats que han dut a terme una trajectòria rellevant i han contribuit a enaltir el nom de la ciutat de Reus arreu.

Enguany, per acord de la Junta Directiva i ratificat després per l’Assemblea General de socis i sòcies, s’ha decidit premiar a l’entitat deportiva del Reus Deportiu. 

Segons expliquen des de l’entitat, el motiu d’haver ecollit al Reus Deportiu sorgeix «pels seus 110 anys d’història vinculada a la ciutat amb moltes seccions com la de patinatge, proclamada campiona del món l’any passat i molt especialment pel primer equip d’hoquei damunt patins que han enaltit mundialment la nostra citat. 

Dinar a l’NH-Ciutat de Reus

L’entrega del guardó d’El Més Amic de Reus’, un dels que té més solera a la ciutat, tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny durant el decurs d’un dinar que se celebrarà al Restaurant Hotel NH-Ciutat de Reus a partir de dos quarts de dues del migdia.

Per assistir al dinar cal inscripció prèvia adreçant-se a la secretaria de l’entitat qualsevol dels dies feiners de les sis de la tarda fins a les vuit del vespre.

Temas

Comentarios

Lea También