El Reus Deportiu, premi a ‘El Més Amic de Reus 2017’

El Centre d’Amics de Reus ha acordat distingir al club reusenc per la seva història, èxits i vincle amb la ciutat
 

08 junio 2018 09:43 | Actualizado a 13 junio 2018 17:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un any més, i ja en van 35 edicions, el Centre d’Amics de Reus organitza el guardó d’’El Més Amic de Reus’ per tal de distingir les persones i/o entitats que han dut a terme una trajectòria rellevant i han contribuit a enaltir el nom de la ciutat de Reus arreu.

Enguany, per acord de la Junta Directiva i ratificat després per l’Assemblea General de socis i sòcies, s’ha decidit premiar a l’entitat deportiva del Reus Deportiu. 

Segons expliquen des de l’entitat, el motiu d’haver ecollit al Reus Deportiu sorgeix «pels seus 110 anys d’història vinculada a la ciutat amb moltes seccions com la de patinatge, proclamada campiona del món l’any passat i molt especialment pel primer equip d’hoquei damunt patins que han enaltit mundialment la nostra citat. 

Dinar a l’NH-Ciutat de Reus

L’entrega del guardó d’El Més Amic de Reus’, un dels que té més solera a la ciutat, tindrà lloc el proper dissabte 16 de juny durant el decurs d’un dinar que se celebrarà al Restaurant Hotel NH-Ciutat de Reus a partir de dos quarts de dues del migdia.

Per assistir al dinar cal inscripció prèvia adreçant-se a la secretaria de l’entitat qualsevol dels dies feiners de les sis de la tarda fins a les vuit del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari