El Saló de la Moto amplia l'horari i l'oferta amb 25 expositors

La dotzena edició obrirà portes aquest divendres i es perllongarà fins aquest diumenge 6 de maig

03 mayo 2018 10:13 | Actualizado a 03 mayo 2018 10:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Saló de la Moto de Reus incorpora novetats en la seva dotzena edició, la qual obrirà portes a les instal·lacions de firaReus des d’aquest divendres fins diumenge 6 de maig. Entre altres novetats, hi haurà una ampliació d’espais amb un  total de 25 expositors.

Els vehicles de dues rodes ocuparan més de 5.000 metres quadrats. L’increment de sis expositors nous respecte a la passada edició s’ajusta a una oferta encara «més completa» amb la finalitat de representar totes les marques. De tots aquests expositors, vuit participaran per primer cop al saló.

L’oferta de vehicles de dues rodes representa gairebé totes les marques i hi haurà vuit expositors que hi participaran per primer cop a la fira

«Hem volgut fer visibles moltes marques per donar un ventall més ampli als assistents. Hem constatat que estem vivint una època de bonança econòmica i, per primer cop en anys, veiem molta gent que vol comprar motos per afició», ha dit aquest dimecres el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza, en el marc de la presentació en roda de premsa.

Tot seguit, ha manifestat que el 2017 es va registrar un augment del 30% pel que fa a la compra de motos a la ciutat amb 9.000 de matriculades. Val a dir, però, que hi haurà preus per a tots els gustos. El Saló incorporarà una selecció de vehicles de dues rodes d’ocasió de preus assequibles després de l’èxit observat a edicions anteriors.

Després de l’èxit observat a les edicions anterior, hi haurà al saló una selecció de moto d’ocasió amb preu més assequibles.

Xavier Colom, membre del Comitè Executiu de firaReus, també ha anunciat una ampliació d’horaris fins a les 21 hores el primer dia de fira (17-21 hores). Pel que fa als horaris de la resta de dies, dissabte i diumenge aniran des de les 10 fins a les 21 hores. El preu també es mantindrà en cinc euros, quatre si s’aplica el descompte amb el Carnet Jove.

D’altra banda, hi haurà 500 motos de gairebé tots els models en exposició. Colom ha esmentat com a models rellevants les marques Norton i Benelli com a algunes de les quals se’n coneixeran les últimes tendències i models de temporada.

Es podran conèixer les últimes tendències de temporada i les marques destacades seran Norton i Benelli

Una altra de les alternatives per conèixer millor els vehicles de dues rodes serà la que oferiran els espais exteriors de les instal·lacions de firaReus. «Tothom qui vulgui, podrà provar les motos fora al carrer», ha aclarit Arza.

Record dels vehicles antics

El Saló de la Moto també inclourà com a novetat una exposició de sidecars. «Serà un homenatge als vehicles de tots els temps i hi veurem una consecució de les diferents tipologies existents», ha afegit el regidor de Promoció Econòmica. Després de l’èxit de les passades edicions, es tornarà a celebrar la Custom Sunday, una concentració organitzada pels Amics de la Moto de Reus.

Aquesta vegada celebraran el 28è aniversari. L’acte agrupa any rere any tot un seguit d’aficionats. «El Saló de la Moto inclou l’esdeveniment com un ítem gairebé inseparable», ha destacat Colom. Després de 12 anys, la fira, segons han assegurat Colom i Arza, està «més que consolidada». Un cop conclòs el Saló de la Moto, es durà a terme el Fòrum més dona, una jornada destinada a inspirar a les dones per crear vides i carreres extraordinàries. Es realitzarà el 10 de maig de les 9 a les 12 hores.

Més endavant, de l’11 de maig fins al 13 serà el torn de saló de l’automòbil Autoprimavera on hi haurà vehicles d’ocasió, gerència i de quilòmetre 0. Els visitants tindran l’opció de provar-los. Juntament amb aquest esdeveniment, també hi haurà la fira de decoració Outlet Decor.

Comentarios
Multimedia Diari