El Santuari de Misericòrdia, candidat a ser tresor del patrimoni cultural de Reus

Els altres nominats són la Baixada del Ball de Diables, la Casa Navàs, la Prioral de Sant Pere, l'Institut Pere Mata, el Teatre Fortuny i la Tronada

19 mayo 2017 17:48 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Santuari de Misericòrdia ha estat nominat aquest dijous com a candidat a “tresor del patrimoni cultural de Reus”.

L’Ajuntament de Reus i l’organització Capital de la Cultura Catalana promouen la campanya d’elecció i promoció “7 tresors del patrimoni cultural de Reus”, en el marc de la designació de Reus com a Capital de la Cultura Catalana 2017.

El Santuari de Misericòrdia és una obra inclosa en l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Està situada a la sortida de Reus, al començar la carretera de Cambrils a la Partida de les Forques Velles. L’edifici és d'una nau, i tres trams, amb tres capelles a cada costat, comunicades, des del 1871, per petits pòrtics. La seva construcció inicial fou acordada el 1592, amb motiu de l'aparició de la Mare de Déu a la pastora Isabel Besora.

Els altres nominats són:

 - La Baixada del Ball de diables

- Casa Navàs

- la Prioral de Sant Pere

- Institut Pere Mata

- Teatre Fortuny

- La Tronada 

Els ciutadans que desitgin presentar propostes de candidatura per optar a convertir-se en un dels “7 tresors del patrimoni cultural de Reus” poden enviar la seva proposta per correu electrònic a info@ccc.cat fins el dia 23 d’octubre.

 

Comentarios
Multimedia Diari