El TSJC avala les mesures restrictives a Reus per acabar amb la pandèmia

Les mesures recomanen a la població que es quedi en el seu domicili i que es limiti la circulació per vies d'ús públic

EFE

Whatsapp
El TSJC avala les mesures restrictives a Reus per acabar amb la pandèmia

El TSJC avala les mesures restrictives a Reus per acabar amb la pandèmia

La secció tercera de la Sala del Contenciós Administratiu de Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) avala les mesures restrictives dictades per les autoritats sanitàries per acabar amb la pandèmia a Reus (Baix Camp).

Segons la resolució judicial feta pública pel TSJC, es prorroguen una setmana les mesures, en què es recomana a la població que es quedi en el seu domicili i que es limiti la circulació per vies d'ús públic.

Els reusencs poden sortir del seu domicili per anar a treballar, als centres sanitaris i educatius; per cuidar gent gran; acudir a entitats financeres, comprar a supermercats i a botigues comercials minoristes.

A més, els veïns també poden fer activitats culturals i esportives; acudir a òrgans públics, judicials o notarials; renovar permisos, examinar-se, fer mudances, i altres per causes de força major.

La resolució insta a limitar al màxim els membres del grup de convivència habitual i a aplicar mesures de protecció en els centres de treball. A més, insta a evitar aglomeracions en l'activitat comercial, de manera que es limiten els grups de gent a deu persones a l'espai públic i es manté l'aforament reduït a la meitat en les cerimònies i al 70% en les activitats culturals

Temas

Comentarios

Lea También