El Taller Baix Camp potencia les sessions d’equitació

L’Obra Social de ‘La Caixa’ permetrà duplicar el nombre de places de les sessions, que potencien l’autoestima i la confiança dels usuaris

22 mayo 2018 10:18 | Actualizado a 22 mayo 2018 10:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Obra Social ‘La Caixa’ i el Taller Baix Camp han arribat a un acord que permetrà ampliar el nombre d’usuaris que faran equitació adaptada. Enguany s’ha incrementat el nombre de persones ateses al centre ocupacional i, per això, el Taller Baix Camp s’ha vist amb la necessitat de crear dos grups més que es beneficiaran d’aquesta activitat.

L’equitació adaptada és una eina important que ajuda a treballar aspectes com l’autonomia personal, el control de les emocions, l’equilibri o la capacitat d’atenció. 

Aquesta activitat té molt bona acollida entre els usuaris i proporciona molts bons resultats, ja que atorga una estimulació integral a la persona mitjançant el contacte físic amb el cavall. Tant en l’àmbit psicològic i emocional, potencia la seva l’autoestima i la confiança i la seva sensació d’independència.

Seran 43 persones del centre ocupacional qui es beneficiaran d’aquesta activitat que es desenvoluparà setmanalment, en sessions d’una hora, i en grups de 8 usuaris. L’equitació es du a terme a les instal·lacions de l’hípica QdB Quadres d’en Blai de Riudoms i està dirigida per una terapeuta.

Cada divendres

Les sessions d’equitació adaptada tenen lloc cada divendres. Els monitors del Taller Baix Camp acompanyen els usuaris, que estan supervisats en tot moment. A més, el terapeuta els ajuda a perdre la por al cavall. 

Comentarios
Multimedia Diari