El Taller Baix Camp proposa una rentat de mans solidari

“No abaixis la guàrdia. És #alestevesmans” és el lema de la campanya amb la qual es volen recollir fons, amb la venda de sabons artesanals amb els colors de l’arc de Sant Martí, elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual

30 mayo 2020 07:11 | Actualizado a 30 mayo 2020 07:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

“No abaixis la guàrdia. És #alestevesmans” és el lema de la campanya amb la qual es volen recollir fons, amb la venda de sabons artesanals amb els colors de l’arc de Sant Martí, elaborats per persones amb discapacitat intel·lectual. Amb aquesta campanya que ha iniciat l’entitat a través de les xarxes socials, es vol sensibilitzar sobre la necessitat de mantenir una bona higiene de mans per prevenir els contagis d’infeccions com el COVID_19 o d’altres com la grip o el refredat, que també es transmeten amb molta facilitat. Els sabons de mans són un dels productes artesans que elaboren les persones amb discapacitat intel·lectual al Taller Baix Camp. 

La imatge que ha escollit l’entitat per als seus sabons és l’arc de Sant Martí, que ha esdevingut la imatge icònica de la pandèmia.

Durant la fase més dura de la pandèmia i amb la falta de respostes i de suport per part dels governs, el Taller Baix Camp va haver d’assumir el sobre-cost per la compra d’equipaments de protecció individual (EPI) per donar el màxim de garanties a les persones amb discapacitat intel·lectual ateses per l’entitat a les seves residències.

A més, ara que es va acostant el retorn a la nova normalitat cal seguir invertint per adequar les instal·lacions i la manera de treballar per garantir les mesures de protecció i seguretat de les persones que atén l’entitat i els seus treballadors.

Comentarios
Multimedia Diari