El Tastaverd torna a omplir Riudecanyes

Desenes de parades artesanes van omplir dissabte els carrers guarnits dies abans pels mateixos veïns i entitats

16 abril 2018 06:00 | Actualizado a 16 abril 2018 06:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tot i el temps inestable, amb pluja intermitent durant tot el dia, Riudecanyes va celebrar dissabte l’onzena edició de la fira Tastaverd, un dels esdeveniments més populars a Catalunya en aquesta època de l’any. 
De bon matí, desenes de parades artesanes van omplir els carrers guarnits dies abans pels mateixos veïns i entitats del municipi que, any rere any, col·laboren de manera activa i intensa en la celebració de l’esdeveniment. Les nombroses activitats previstes al llarg de la jornada es van poder fer malgrat les inclemències del temps. 

Així, els assistents van gaudir de la mostra d’oficis, dels diversos tallers ubicats pel recorregut del Tastaverd, o de l’exposició sobre el còmic, temàtica escollida enguany per ambientar la festa. Les entitats del poble van oferir diversos productes gastronòmics i els restaurants locals van preparar un menú especial. 

Josep Maria Tost, alcalde de Riudecanyes, explicà que «tenint en compte que el temps no ha acompanyat, podem dir que el Tastaverd es tanca amb un balanç en positiu, perquè la gent ha arribat al nostre municipi igualment i això evidencia que és un esdeveniment consolidat i que desperta molt interès». 

Comentarios
Multimedia Diari