Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Cultura

El Teatre Bartrina acull el muntatge 'El Camí de l'èxit'

La Banda de Grau Professional del Conservatori, alumnes de cor i teatre de l'Institut Salvador Vilaseca i ballarins de la Coordinadora de Dansa de Reus prenen part en l'espectacle

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'obra

L'obra "El camí de l'èxit". Foto: Cedida

L'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus, amb la col·laboració de l'Institut Salvador Vilaseca i de la Coordinadora de Dansa de Reus estrena avui, dimecres 25 d'abril, 'El Camí de l'èxit', una adaptació lliure del musical 'Fama'. L'espectacle es presentarà al Teatre Bartrina de Reus amb una doble funció, a les 18 i les 20.30 hores. 

'El Camí de l'èxit' s'ha realitzat a partir de les diferents versions del musical Fama: Fame (1980), Fame The Musical (1988) i Fame (Remake) (2009).

L'equip que donarà vida a aquesta història el formen una cinquantena alumnes de les aules de coral i teatre de 3er i 4art d'ESO de l'Institut Salvador Vilaseca; una quinzena de ballarins de l'Escola de Dansa Núria Díez, de l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis Fraga i de l'Escola de Dansa del Centre de Lectura, a més de 40 joves músics integrants de la Banda del Conservatori de la Diputació a Reus.

Aquest espectacle és el resultat d'un projecte pedagògic que va començar el passat mes d'octubre amb la voluntat d’acostar la música, el teatre i la dansa a alumnes procedents de disciplines artístiques i entorns educatius diversos de la ciutat de Reus.

L’esforç compartit  i la convivència durant els assajos han permès donar forma a un muntatge que va més enllà del resultat artístic per convertir-se en una experiència integradora i motivadora per a tot l’alumnat i professorat implicats.

L'entrada al musical és lliure però cal recollir les invitacions prèviament, al Conservatori (c/Llovera, 15) o, des d’una hora abans de la primera sessió, al Teatre Bartrina.

 

Temas

Comentarios

Lea También