El Teatre Bartrina s'omplirà de roses aquest dissabte

La inauguració de la 71ena edició del Concurs Exposició Nacional anirà a càrrec de Fina Masdéu, doctora en Filologia Catalana

03 mayo 2018 10:36 | Actualizado a 05 mayo 2018 19:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Centre de Lectura, amb el suport de l'Ajuntament i l'Agència Reus Promoció, obrirà, aquest dissabte a les 12:30 h, la 71ena edició del Concurs Exposició Nacional de Roses, un certamen floral que omple cada any la platea del Teatre Bartrina i que ha esdevingut un acte d'important atractiu turístic i de promoció de ciutat.

La regidora de Cultura i Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles, ha volgut posar en valor la feina dels organitzadors i també dels participants al certamen, perquè demostra el gran interès per la cultura que es viu a la ciutat.

Enguany, a més, profitant la celebració de la Ciutat de la Música, s'han inclòs tres actuacions musicals, que seran el Cor Mestral (dissabte al matí), la Txell Estivill, que interpreta jazz i swing (dissabte a les 19:00 h) i la soprano Miracle Seguí, que va actuar en la cloenda de la Capital de la Cultura Catalana (diumenge a les 19:00 h).

La inauguració de l'exposició anirà a càrrec de Fina Masdéu, doctora en Filologia Catalana, i a continuació es faran públics els veredictes dels jurats i el repartiment de premis. La mostra de roses es pot visitar dissabte, de 16:30 h a 21:30 h i diumenge 6 de maig i dilluns 7 de maig, de les 11:00 h a les 13:30 h, i de 17:00 h a 21:30 h.

Durant aquests dies els visitants del gaudí Centre són obsequiats amb un 2x1 per poder assistir a l'exposició en una de les iniciatives de col·laboració que es du a terme des de l'Agència de Promoció en un dels esdeveniments de ciutat que atrauen un gran interès turístic. També s'ha col·laborat amb una campanya de promoció de l'exposició pels comerços de la ciutat i amb la instal·lació de més de 2.000 roses per guarnir la façana del Centre de Lectura.

Comentarios
Multimedia Diari