El Teatre Fortuny de Reus esgota les entrades per l'espectacle d'Ara Malikian i en programa una segona funció

La gran expectació generada per l'actuació del violinista libanès ha fet que s'hagi previst una altra sessió, que serà el dia 26 de gener a les nou del vespre. Les entrades ja estan a la venda

19 mayo 2017 17:11 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Teatre Fortuny de Reus ha programat una segona funció de l'espectacle La increïble història de Violín després de la gran expectació generada per la presència a Reus del violinista libanès Ara Malikian, que ha deixat sense entrades la funció prevista inicialment pel 27 de gener a les 21:00 h. Les entrades per a la nova funció programada el 26 de gener a les 21:00 h es posen a la venda tant presencialment com virtualment aquest mateix divendres 2 de desembre a partir de les 11:00 h.

L'espectacle d'Ara Malikian, que inaugura la programació de la nova temporada, suposa l'única actuació prevista d'aquest artista a la demarcació de Tarragona almenys durant el primer semestre de 2017. La bona relació de Malikian amb el públic del Fortuny ha quedat confirmada amb la programació d'aquesta segona funció pel 26 de gener, després dels diferents èxits de públic assolits a Reus en les seves anteriors visites.

El nou espectacle d'Ara Malikian inclou la presència d'un conjunt de músics que reforcen la ja habitual posada en escena explosiva per part d'aquest músic.

Venda de localitats

La venda anticipada de localitats dels espectacles La increïble història de Violín amb Ara Malikian; Vuelos de la Companyia Aracaladanza; Gisela y el libro mágico un musical infantil i el concert a càrrec de Sílvia Pérez Cruz es va iniciar el divendres 25 de novembre. Les entrades poden adquirir-se a la taquilla del teatre o bé al web www.teatrefortuny.cat, exceptuant l’espectacle Vuelos que es ven exclusivament a la taquilla del Teatre.

La venda de localitats per a la resta d’espectacles del semestre s'iniciarà el dilluns 9 de gener a la taquilla del teatre, de dilluns a divendres d’11:00 a 13:00 h i de 18:00 a 20:00 h (plaça de Prim, 4) o bé al web www.teatrefortuny.cat. Els dies d’actuació la taquilla dobrirà una hora abans de començar l’espectacle.

Abonaments

L'abonament A consisteix en una bonificació del 20% de descompte per a la totalitat dels 13 espectacles d’abonament. Prioritat en la reserva de localitats. El B, en unabonificació del 10% de descompte en adquirir les localitats corresponents a 3 espectacles a escollir, d’entre els espectacles d’abonament de cada trimestre.

Venda d’abonaments del dia 1 al 30 de desembre de 2016 a la taquilla del teatre o bé omplint la butlleta d’abonament. Servei d’abonament al telèfon 977 010 659.

  • Preus d'abonaments de gener a març:
(La increïble història de Violin amb Ara Malikian, La fortuna de Sílvia, El amor brujo, Manon Lescaut, Avui no sopem, Gala de dansa Roseta Mauri). ZONA A - 162,40; ZONA B - 106,40 i ZONA C - 60 euros.

  • Preus d'abonaments de març a juny:
(La rebotiga de l’òpera, Patricia Kopatchinskaja & Orquestra Camera Musicae, Reina Juana, Infamia, La taverna dels bufons, Carmen, Incendios). ZONA A - 178,40; ZONA B - 114,40 i ZONA C - 64 euros.

Abonament Cicle Grans Mestres

(“Macbeth”, “Dos Oratoris”, “Solitud, una història d’amor”, “La divina comèdia”, “Decepcions i esperances (d’un home discret)”, “Lear, rei”, “Assaig sobre l’amor immortal”). 105 euros; amb 20% de descompte, 84 euros

 

Comentarios
Multimedia Diari