Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Trapezi arrenca la segona etapa dedicada als professionals

Les jornades volen establir sinèrgies i enriquir la trajectòria dels artistes i les companyies

ACN

Whatsapp
Les jornades volen establir sinèrgies i enriquir la trajectòria dels artistes i les companyies. Foto: Ajuntament de Reus

Les jornades volen establir sinèrgies i enriquir la trajectòria dels artistes i les companyies. Foto: Ajuntament de Reus

La Fira del Circ de Catalunya Trapezi de Reus va inaugurar dijous la segona etapa de l'edició del 2020, que s'ha dividit en tres moments per la crisi de la ovid-19. Després de la presentació virtual de les companyies participants el maig, ara és el torn de les sessions de debat dedicades als professionals. El tercer moment serà a la tardor amb les actuacions de les companyies en viu, previst del 23 al 25 d'octubre. Les jornades professionals del Trapezi, que compten amb noms referents i representants de les principals entitats del món del circ, s'allargaran fins aquest divendres. Les sessions aborden diverses temàtiques específiques del sector amb l'objectiu d'establir sinèrgies i enriquir la trajectòria dels professionals.

Les jornades professionals es duen a terme en format semi-presencial: els debats es realitzen a un plató i amb realització televisiva mentre que els assistents hi participen de manera telemàtica. Leandro Mendoza, director artístic de Trapezi, destaca que en el context actual "es plantegen noves reflexions", motiu pel qual "és molt important poder plantejar escenaris sobre com pot millorar el sector del circ i dissenyar estratègies conjuntes per encarar reptes de futur".

Temas

Comentarios

Lea También