Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Trapezi s´inaugura amb un tast dels números que es veuran fins diumenge

La companyia Los Galindos dirigeix el cabaret inaugural que es podrà veure avui (21.30 h) a la plaça Anton Borrell

Redacció

Whatsapp
L\'espectacle \'Esquerdes\' de la companyia Hotel Iocandi es va poder veure ahir al matí a La Palma. Foto: Alba Mariné

L\'espectacle \'Esquerdes\' de la companyia Hotel Iocandi es va poder veure ahir al matí a La Palma. Foto: Alba Mariné

Durant els pròxims dies Reus es convertirà en la capital del circ amb la celebració del Trapezi 2015, la Fira del Circ de Catalunya, que enguany arriba a la dinovena edició i que durarà fins al diumenge 10 de maig. El Cabaret d’Obertura (21.30 hores) donarà el tret de sortida a la programació avui a la nit a la plaça d’Anton Borrell, prèviament a Cal Massó tindrà lloc l’acte d’inauguració institucional que comptarà amb la presència, entre altres, de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell.

L’espectacle inaugural que es podrà veure avui està dirigit per Los Galindos i presentat per Manel Escolan. A més compta amb la música de la Banda Tasky i hi participaran Bert&Fred, Claudel Doucet de la cia Le Poivre Rose, Guga&Silvia, Joachim Ciocca i Manel Rosés. La inauguració serà un tast d’espectacles que suposaran un avançament de les actuacions que es podran gaudir al llarg dels dies de Trapezi. Els cabarets es repetiran divendres i dissabte a les 00.30 hores de la nit, en què algunes companyies repetiran i d’altres variaran.

Una quinzena d’escenaris

Places, carrers i teatres de la ciutat, fins a arribar a una quinzena, seran els escenaris del Trapezi i on les 43 companyies participants exhibiran equilibris, verticals i malabars, amb espectacles de diversitat de disciplines i dirigits a tot tipus de públic. En total, Reus rebrà al llarg de quatre dies 135 artistes de circ, i comptarà amb 15 regidors d’espai.

El carrer serà un dels grans protagonistes d’aquesta edició de Trapezi. Companyies joves com Animal Religion amb Tauromàquina; Circo Los amb Xarivari Blues o Duo Laos amb Otros Aires, entre d’altres, ompliran els carrers de Reus, així com Serena Vione amb Iter i la companyia Hotel Iocandi amb Esquerdes.

També vindran fins a Trapezi companyies de la resta de l’estat com Tresperté, Vol’e temps, Dikothomia i Caí. La Fira del Circ de Catalunya aconsegueix així la dinamització del mercat amb noves companyies encara desconegudes i dóna l’oportunitat a nous programadors de veure materials joves que ajuden a la regeneració del llenguatge circense.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También