El barri Santa Anna enceta avui les festes

Destaca l’organització d’una ruta gastronòmica amb una desena de locals participants

26 julio 2018 06:35 | Actualizado a 26 julio 2018 06:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La gastronomia serà una de les protagonistes de les festes del barri Santa Anna, que comencen avui i s’allargaran fins al dissabte 28 de juliol. Deu establiments de l’Associació d’Establiments de Restauració del Barri Santa Anna s’han sumat a la iniciativa ‘Platets de Santa Anna’. Per 5 euros s’oferirà la possibilitat de degustar una creació culinària acompanyada d’un quinto o una canya Estrella Damm. La ruta es podrà gaudir el dijous i divendres de 20 a 23 h i el dissabte de 13 a 23 hores.  

La programació de les festes del barri Santa Anna inclou activitats per a tot tipus de públics. Avui, a les 18.30 h, a la plaça de la Farinera, el Forn Sistaré oferirà coca amb xocolata. A la mateixa hora, a la plaça Mercadal, hi haurà inflables i tallers a càrrec de l’equip de canalla dels Xiquets de Reus. A partir de les 20 h, a l’establiment Orangette, tindrà lloc el tercer Tast de vins rosats de Santa Anna. 

La programació dels festejos veïnals també inclou tallers i concerts

El divendres, entre els actes programats, destaquen una degustació de vermuts al Colmado Baró durant el matí; un taller de batuts i begudes healthy a l’establiment Atemporal Estetic Lab a les 18 hores; i el concert de Rock Inside Cover Band. 
El dissabte els actes protagonistes seran la Festa de l’Aigua (11 h, carrer Rosich); un taller a l’establiment Fil i Cotó (12 h); i a les 13 h el vermut electrònic a la plaça de la Farinera. A la mateixa plaça, a les 18 hores, tindrà lloc l’actuació castellera. Les festes s’acomiadaran amb un sopar a les 21 h al carrer Rosich; i el concert de Terra Ferma, a les 23.30 hores a la plaça de la Farinera. 

Comentarios
Multimedia Diari