El bàsquet a cavall, entre les novetats de la Fira de Sant Jaume de Catalunya d'enguany

Divendres a la tarda per primer cop es podrà veure un concurs de 'Horse Ball' i cada nit es realitzaran espectacles eqüestres en mans de la companyia francesa Manon Lesage

19 mayo 2017 18:44 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els dies 22, 23 i 24 de juliol tindrà lloc una nova edició de la Fira de Sant Jaume, organitzada per Reus Promoció amb la col·laboració de l’Associació dels Amics dels Cavalls de les comarques de Tarragona. La Fira, que és l’única fira de cavalls que té lloc a Catalunya, se celebrarà al recinte del Parc de la Festa, al camí del Roquís, de les 19 a les 24 hores i entre participants i expositors, es comptarà amb la presència d’una trentena de participants.

A més a més, cal recordar que l’entrada és gratuïta i que la zona disposa d’una extensa àrea de pàrquing per als visitants que vinguin amb cotxe.

La programació es presenta especialment orientada a un públic familiar i aficionat als cavalls, que seran sense dubte els grans protagonistes de les diferents activitats que es faran, entre les quals destaquen la 21a Fira del Cavall, que se celebrarà en el marc de la Fira de Sant Jaume, o la Cursa de Portadors de Sacs d’Avellanes. Com a novetat d’aquest any es realitzarà el divendres a la tarda, un concurs de Horse Ball, una prova de bàsquet a cavall, i un espectacle eqüestre, en aquest cas, cada nit en mans de la companyia francesa Manon Lesage.

Aquests actes estan dins de la 21a Fira del Cavall, l’apartat més destacat del programa, que també, comptarà amb la presència de diferents centres d’equitació de la demarcació.

El sopar de La Fira de Sant Jaume des de fa uns anys és una de les activitats amb més èxit i enguany estarà elaborat per ramaders i pagesos de la zona que busquen realçar als productes de proximitat. El menú té un cost de 10 euros i també hi haurà l’oportunitat comprar les degustacions individuals. La 20a Cursa de portadors de sacs d’avellanes es porta celebrant des de les primeres edicions i aquest any tindrà lloc el dissabte 22 a les vuit de la tarda, en un circuit establert a prop de la fira.

A causa del nombre limitat de sacs només podran participar 30 concursants que carregaran un pes de 58 quilos durant 900 metres. En el cas de les dones els quilos seran 28 i, si són més de 3, es farà una categoria especial per a elles.

Una altra cursa que se celebrarà és la Cursa Nocturna de Sant Jaume, que comparteix dia amb la inauguració i que es calcula que hi participaran unes 400 persones.

A banda d’això l’espai disposarà d’una zona infantil amb inflables i d’un mercat d’alimentació amb formatges, coques i altres ofertes de restauració.

Comentarios
Multimedia Diari