El campanar de l'església de Prades es podrà visitar a partir d'aquest pont de desembre

Aquesta proposta de visites guiades es farà a les deu del matí aquest dijous, dia 6, el dissabte 8 i el diumenge 9. A més, dissabte a partir de les cinc de la tarda es podrà realitzar visita guiada nocturna

04 diciembre 2018 08:54 | Actualizado a 04 diciembre 2018 09:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant els propers dies del pont de desembre, Prades ofereix un reguitzell d’activitats entre les quals destaca una visita guiada que inclou pujada al campanar amb accés al mecanisme del rellotge. És una de les principals novetats de l’oferta turística i patrimonial del municipi, que permetrà als visitants gaudir de les vistes del poble i de les Muntanyes de Prades a més de la possibilitat de realitzar una visita guiada nocturna.

Durant tot l’any es poden realitzar visites guiades que, amb un preu de 4 euros per persona permeten conèixer el nucli antic, l’interior de l’església, l’interior de les restes del castell i el Centre d’Interpretació de les Muntanyes de Prades.

Obertura de l’ermita de l’Abellera
Aquesta proposta de visites guiades es farà a les deu del matí aquest dijous, dia 6, el dissabte 8 i el diumenge 9. A més, dissabte a partir de les cinc de la tarda es podrà realitzar visita guiada nocturna. 

Un altre dels atractius de la vila vermella, l’ermita de l’Abellera, també estarà oberta aquests dies al públic. Concretament es podrà visitar del 6 al 9 de desembre des de les dotze del migdia i fins a les dues de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari