El comerç de Riudoms sortejarà una cistella de Nadal el dia 31

El sorteig es farà cap a les 13.30 hores a la plaça de l’Església i l’afortunat o afortunada s’endurà una impressionant cistella composta pels obsequis de 53 establiments

29 diciembre 2018 10:04 | Actualizado a 29 diciembre 2018 10:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns, 31 de desembre, cap a les 13.30 h, l’Home dels Nassos serà l’encarregat de realitzar el sorteig de la cistella de Nadal del Comerç de Riudoms.

El sorteig es farà a la plaça de l’Església i l’afortunat o afortunada s’endurà una impressionant cistella de Nadal composta pels obsequis de 53 establiments comercials de Riudoms.

L’exposició dels obsequis productes i vals de regal de la cistella és tan gran que ocupa tot l’espai d’accés a la Cisterna Vella i el guanyador o guanyadora farà bé de venir amb una o dues furgonetes per carregar amb el seu premi.

Enguany, també se sortejaran 4 premis sorpresa per als assistents al sorteig. Els organitzadors han previst que les persones que vinguin a la plaça de l’Església puguin participar en un sorteig previ. Per participar hauran de recollir un número del sorteig a la mateixa plaça.

Comentarios
Multimedia Diari