Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El comerç de Riudoms sortejarà una cistella de Nadal el dia 31

El sorteig es farà cap a les 13.30 hores a la plaça de l’Església i l’afortunat o afortunada s’endurà una impressionant cistella composta pels obsequis de 53 establiments

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels regals de la cistella de Nadal. FOTO: CEDIDA

Imatge dels regals de la cistella de Nadal. FOTO: CEDIDA

Aquest dilluns, 31 de desembre, cap a les 13.30 h, l’Home dels Nassos serà l’encarregat de realitzar el sorteig de la cistella de Nadal del Comerç de Riudoms.

El sorteig es farà a la plaça de l’Església i l’afortunat o afortunada s’endurà una impressionant cistella de Nadal composta pels obsequis de 53 establiments comercials de Riudoms.

L’exposició dels obsequis productes i vals de regal de la cistella és tan gran que ocupa tot l’espai d’accés a la Cisterna Vella i el guanyador o guanyadora farà bé de venir amb una o dues furgonetes per carregar amb el seu premi.

Enguany, també se sortejaran 4 premis sorpresa per als assistents al sorteig. Els organitzadors han previst que les persones que vinguin a la plaça de l’Església puguin participar en un sorteig previ. Per participar hauran de recollir un número del sorteig a la mateixa plaça.

Temas

Comentarios

Lea También