Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Reus Nadal

El comerç i els espectacles de carrer, grans reclams de la campanya de Nadal de Reus

La ciutat es tematitza i presenta diferents espais. L'espectacle inaugural i l'encesa de llums serà aquest divendres a la tarda.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Un moment, aquest dimecres, de la presentació de la campanya de Nadal de Reus. Foto: Ajuntament de Reus

Un moment, aquest dimecres, de la presentació de la campanya de Nadal de Reus. Foto: Ajuntament de Reus

Reus engega aquest divendres 24 de novembre, i fins el 7 de gener, una nova campanya de Nadal, amb el lema 'Reus és Nadal. Temps d’espectacle!'. La campanya presenta enguany un programa ple d’activitats, espectacles d’animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, amb l’objectiu de crear una ambientació nadalenca, i contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal. La campanya està ideada per l’Ajuntament i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials i el patrocini de dues empreses de la ciutat.

La ciutat es tematitza i presenta diferents espais on s’hi desenvolupen activitats especials. Destaquen els espectacles de format més gran, que converteixen el centre de la ciutat en un gran escenari a l’aire lliure, seguint la tradició cultural i de festivals de la ciutat. La campanya vincula cultura, comerç i tradicions amb la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Es farà una important difusió i una de les eines destacades de promoció serà l’agenda dels actes. La programació també es compartirà a través de les xarxes socials, a l’agenda de reus.cat i a l’App Reus City. D’altra banda, i com a novetat, s’editaran 5.000 calendaris d’advent que permetran descobrir dia a dia les principals activitats de la campanya de Nadal.

Nou àmbits temàtics

Es recrearan 9 àmbits temàtics. 6 tenen un emplaçament concret: 'La màgia del gel', 'Temps d’espectacle', 'Mercat de Nadal i arbre de Nadal', 'Nadal artesà' 'Nadal al Gaudí Centre i 'Hola 2018'; i 3 agrupen espectacles i activitats disgregades: 'Passejant pel Nadal', 'Reis Reus' i 'El Nadal més tradicional'.

S’han programat 6 espectacles de gran qualitat que combinaran arts escèniques com el teatre, la dansa, el circ i la música; i que tindran un fil conductor al voltant del concepte 'temps'. Les places Mercadal i Prim es convertiran en escenari a l’aire lliure. El primer d'aquests espectacles, que servirà per inaugurar la campanya de Nadal, serà aquest divendres (18.30 hores) a la Plaça del Mercadal. De producció pròpia, presentat per la pallassa Pepa Plana, el Nan Valentí i la Tanja Haupt, amb participació de les companyies Circo Los, Los Chapertons i la Companyia La Tal. Els protagonistes configuraran el temps, el ritme i la precisió per començar el Nadal acompanyats de personatges únics i tradicions d’arreu. Acabat l’espectacle es farà l’encesa dels llums de Nadal, i es podrà escoltar el magnífic carilló de la Companyia La Tal.

Temas

Comentarios

Lea También