El comerç i els espectacles de carrer, grans reclams de la campanya de Nadal de Reus

La ciutat es tematitza i presenta diferents espais. L'espectacle inaugural i l'encesa de llums serà aquest divendres a la tarda.

22 noviembre 2017 12:02 | Actualizado a 04 diciembre 2017 20:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Reus engega aquest divendres 24 de novembre, i fins el 7 de gener, una nova campanya de Nadal, amb el lema 'Reus és Nadal. Temps d’espectacle!'. La campanya presenta enguany un programa ple d’activitats, espectacles d’animació al carrer i atraccions a l’aire lliure, amb l’objectiu de crear una ambientació nadalenca, i contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal. La campanya està ideada per l’Ajuntament i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials i el patrocini de dues empreses de la ciutat.

La ciutat es tematitza i presenta diferents espais on s’hi desenvolupen activitats especials. Destaquen els espectacles de format més gran, que converteixen el centre de la ciutat en un gran escenari a l’aire lliure, seguint la tradició cultural i de festivals de la ciutat. La campanya vincula cultura, comerç i tradicions amb la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Es farà una important difusió i una de les eines destacades de promoció serà l’agenda dels actes. La programació també es compartirà a través de les xarxes socials, a l’agenda de reus.cat i a l’App Reus City. D’altra banda, i com a novetat, s’editaran 5.000 calendaris d’advent que permetran descobrir dia a dia les principals activitats de la campanya de Nadal.

Nou àmbits temàtics

Es recrearan 9 àmbits temàtics. 6 tenen un emplaçament concret: 'La màgia del gel', 'Temps d’espectacle', 'Mercat de Nadal i arbre de Nadal', 'Nadal artesà' 'Nadal al Gaudí Centre i 'Hola 2018'; i 3 agrupen espectacles i activitats disgregades: 'Passejant pel Nadal', 'Reis Reus' i 'El Nadal més tradicional'.

S’han programat 6 espectacles de gran qualitat que combinaran arts escèniques com el teatre, la dansa, el circ i la música; i que tindran un fil conductor al voltant del concepte 'temps'. Les places Mercadal i Prim es convertiran en escenari a l’aire lliure. El primer d'aquests espectacles, que servirà per inaugurar la campanya de Nadal, serà aquest divendres (18.30 hores) a la Plaça del Mercadal. De producció pròpia, presentat per la pallassa Pepa Plana, el Nan Valentí i la Tanja Haupt, amb participació de les companyies Circo Los, Los Chapertons i la Companyia La Tal. Els protagonistes configuraran el temps, el ritme i la precisió per començar el Nadal acompanyats de personatges únics i tradicions d’arreu. Acabat l’espectacle es farà l’encesa dels llums de Nadal, i es podrà escoltar el magnífic carilló de la Companyia La Tal.

Comentarios
Multimedia Diari