Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El diputat i líder de Podem Gerard Bargalló va defraudar 8.800 euros a la Seguretat Social

Gerard Bargalló va cobrar l'atur quan no li pertocava durant deu mesos i va arribar a ser embargat, segons OK Diario. Ell assegura que la situació està regularitzada

Redacció

Whatsapp
El diputat de CSQEP, Gerard Bargalló. Foto: Pere Ferré

El diputat de CSQEP, Gerard Bargalló. Foto: Pere Ferré

Segons ha publicat aquest dilluns OkDiario, l'únic diputat de Catalunya Sí que es Pot per Tarragona, el líder de Podem a Reus Gerard Bargalló, va defraudar a la Seguerat Social uns 8.800 euros per cobrar de manera irregular la prestació de l'atur l'any 2004. Segons aquest mitjà, la Direcció Provincial del Ministeri d'Asumptes Socials i de Treball va detectar el frau i va expedientar a Bargalló per tal de fer-li retornar els diners de la prestació d'atur. En total, 8.816 euros.

El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot i militant de Podemos va estar cobrant de manera irregular la prestació de l'atur durant deu mesos, segons el rotatiu, entre abrildel 2003 i febrer del 2004, tal i com apunta OkDiario. Tot i que les informacions es publiquen ara, es poden comprovar al Butlletí Oficial de la Provincia de Tarragona número 262 de 2004. En aquell moment Bargalló tenia entre 25 i 26 anys i quan la Direcció Provincial li va demanar que tornés els diners no ho va fer, sent finalment embargat.

Bargalló assegura que la situació està regularitzada

Fonts de Podemos no neguen aquests fets i expliquen que faran una nota de premsa explicativa. Bargalló sí que ha explicat que la situació ja es va poder regualitzar en el seu moment, pagant els diners que li va reclamar la Seguretat Social després del primer embargament. També ha explicat que els documents aquests seran públics i que seran entregats al Parlament de Catalunya en aplicació de la Llei de Transperència.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También